Tog coke med Naomi Cambell og Lindsay Lohan

Klummeskribenten Chris Gardner afslører nu, at han har sniffet kokain med adskillige kendisser

Supermodellen Naomi Cambell var én af de stjerner journalist Chris Gardner delte baner med. (Foto: All Over)
Supermodellen Naomi Cambell var én af de stjerner journalist Chris Gardner delte baner med. (Foto: All Over)

Kun de færreste ved, hvordan de kendte virkelig fyrer den af. Klummeskribent Chris Gardner kender det til gengæld lidt for godt. Som Hollywoodreporter var det hans arbejde 6 aftener om ugen at fyre den max af med stjerner som Lindsay Lohan, Nicole Ritchie, Britney Spears og mange flere.

Men syv år i Hollywoods overhalingsbane endte i grøftekanten.

- Denne by tyggede mig og spyttede mig ud igen, siger han i dag i et interview til tv-stationen ABC News.

Læs også:

Se også: Naomi Campbell: 41 år og stadig super

Hollywooddrømme
Gardners fortælling tager sin begyndelse langt væk fra Hollywoods glimmer og stjernestøv i en flække i Iowa. Her blev han født og voksede op. Første gang han var i Los Angeles var som barn på familieferie.

- Og jeg havde en følelse af, at det var her jeg ville være, og at man kunne blive lige, hvad man ville i LA.

Allerede en måned efter studentereksamen var han tilbage i Los Angeles og tog et studiejob på Hollywood Reporter og blev hurtigt fast inventar i Hollywoods legendariske kendiskvarter Sunset Boulevard.

- Det var så stort og prangende. Selv når man bare kører igennem, bliver man bombarderet med, hvor sexet det er. Fra reklamesøjlerne til menneskene, der går på gaden.

Gardners job bestod i at infiltrere de kendtes verden og følge efter dem og komme så tæt på dem i natklubber og barer, så han kunne skrive om dem. Til hans chefers store glæde lykkedes det for ham.

- Jeg kan stadig ikke tro på det. Jeg mødte Michael Jackson og Elisabeth Taylor, og så skrev jeg en historie om dem, husker Gardner.

- Nogen gange måtte jeg lige stoppe op og tænke, jeg er bare en knægt fra Iowa, og her står jeg med Michael Jackson og Elisabeth Taylor med en båndoptager i hånden! Hvordan er det lige sket?

Skaffede stoffer til de kendte
Gardner skiftede hurtigt fra The Hollywood Reporter til en højtprofileret stilling som sladderreporter på People Magazine.

- Nu skulle jeg ikke kun hyggesnakke med folk, jeg skrev om, men også skaffe eksklusive nyheder før alle andre. Og konkurrencen var ekstrem hård, fortæller han.

- På min første uge på jobbet sagde min redaktør: Jeg vil have dig til at blive gode venner med Paris og Nikki og Nicole Ritchie og Lindsay Lohan og Britney Spears.

- Men som karrieren voksede, bevægede Gardener sig mere og mere ud på et skråplan. Han begyndte at hænge ud på The Chateau Marmont, en af de mest berygtede hoteller på Sunset Boulevard, hvor flere kendisser er gået til i druk og stoffer.

Og samme vej bevægede Chris Gardner sig mere og mere. Og indrømmer, at han tog ‘tonsvis af stoffer’, inklusiv kokain.

Men Gardner nøjedes ikke bare med at tage dem, han blev også en slags stik-i-rend dreng for stjernerne.

- Chris ville være fyren, der forlod diskoteket for at handle med pusheren, og skaffede varerne. For gud forbyde det, at de selv skulle gå ud og skaffe deres eget, forklarer Christine Pelisak, som er kriminal reporter for The Daily Beast.

Gardner fortæller, at Lindsay Lohan og Naomi Campbell var nogle af de berømtheder, han tog stoffer med. Begge har afvist at kommentere på Gardners påstande.

Læs også:

Se også: Lindsay Lohan anklaget for vold

Ifølge Gardner var det stofferne og hans indflydelse som reporter, der åbnede dørene til de kendte. Hvis chefen ville have en historie på for eksempel Lindsay Lohan, kunne han bare sende en sms til hende direkte og få et tip.

Nedturen
Men det gik den forkerte vej med hans stofmisbrug. Så forkert at han endte med at misse en af de største sladderhistorier i 2005: Bruddet mellem Jennifer Aniston og Brad Pitt.
Festeriet havde ifølge hans venner taget overhånd. Regningerne blev ikke betalt, og han kunne heller ikke passe sit arbejde.
Det hele toppede, da han på vej til Emmy-festen, blev stoppet af politiet og smidt i fængsel for ubetalte parkeringsbøder.

Gardner gik ikke bare glip af prisuddelingen.

- Så snart jeg kom ud af fængsel, blev jeg ringet op af chefen og bedt om at indfinde mig på hendes kontor. Hun var ikke glad. ‘Det her er virkelig slemt. Du er vores insider-mand til Emmy-festen, og så er du der ikke engang. Hvordan kunne det ske?

Og så havde han ikke engang ramt bunden endnu.

Røg gennem glasdør
Talent og netværket til de kendte landede ham hele tiden jobs, heriblandt en stilling som filmreporter på Daily Variety. En af hans opgaver var at dække optagelserne til en Mariah Carey musikvideo, der skulle skydes om natten.

- Jeg tror, jeg havde sniffet en del coke i bilen, inden jeg gik ind for at følge optagelserne. Klokken var fem om morgenen, da jeg kom hjem. I min lejlighed var der stadig en efterfest i gang, som jeg så kastede mig ud i, husker Gardner.

Og så gik det ellers ned ad bakke for den unge journalist, der havde kørt med klatten. Næste morgen blev han vækket af sin tvillingbror, som fortæller ham, at han var gået ud som et lys. Han havde taget en overdosis.

- Jeg tænkte bare, jeg har ikke lyst til at være her mere. Gav simpelthen helt op og tog hjem med halen mellem benene, fortæller han. Han tog derfor hjem til Iowa for en periode.

Men Chris Gardner er ikke færdig med Hollywood og Sunset Boulevard. I dag er han stadig aktiv som skribent på forskellige medier. Hans historie fortsætter på ABC News.

1 af 2 Skuespillerinden Lindsay Lohan var blandt Gardners tætte kendisvenner, han hentede stoffer til. ( Foto: Tammie Arroyo/AP)
2 af 2 Supermodellen Naomi Cambell var én af de stjerner journalist Chris Gardner delte baner med. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!