Hollywoods kendte gør sig klar til bryllup

Skuespillerparret Brad Pitt og Angelina Jolie er netop blevet forlovet, og Hollywood gør sig klar til bryllup

Skuespillerparret Angelina Jolie og Brad Pitt blev for nylig forlovet. Det betyder, at et bryllup er på vej, og derfor gør skuespillerkollegerne i Hollywood sig klar. Enkelte har endda tænkt over, hvad de vil give i gave til parret.

- Det er så spændende. Der er altid dejligt, når man beslutter sig for at være sammen med nogen resten af sit liv, siger skuespillerinden Julia Roberts om nyheden.

Læs også:

Se også: Kan Angelina overhovedet løfte sin ring?

- Selvom der er lang tid til et eventuelt bryllup, har jeg tænkt over en gave, fordi alle spørger mig om det. Og svaret er børnepasning. Det er en god gave, siger skuespillerinden, der har spillet sammen med Pitt i film som 'The Mexican' og 'Ocean's Eleven'.

De børn, som Roberts tilbyder at passe, er parrets seks børn i alderen 3 til 10 år, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne.

Også skuespilleren Jack Black har kommenteret på det kommende bryllup. Gaven ved han dog ingenting om, da han ikke har modtaget en invitation endnu.

- Jeg har ikke modtaget en invitation endnu, så lad os lige vente og se, hvad der sker. Jeg behøver ikke at købe en gave, før jeg er inviteret, vel? Ingen invitation, ingen gave, joker den 42-årige skuespiller og forsanger i bandet Tenacious D.

Læs også:

Se også: Bekræftet: Angelina og Brad endelig forlovet

Brad Pitt friede til Angelina Jolie i december 2011, men først nu har parret valgt at offentliggøre forlovelsen. Sammen med deres seks børn er de lige taget til Galápagos øerne for at fejre det.

Ifølge hjemmesiden radaronline.com kommer bryllupsbillederne af kendisparret til at koste over 10 millioner kroner for det medie, der er så heldigt at få dem tilbudt.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!