Jackass dumper Clooneys eks

Steve-O vil holde sig clean, derfor fyrer han Elisabetta

Her ses en storsmilende Steve- O i et mere afdæmpet moment i sit vilde liv. (Foto: Kevork Djansezian/AP)
Her ses en storsmilende Steve- O i et mere afdæmpet moment i sit vilde liv. (Foto: Kevork Djansezian/AP)

Elisabetta Canalis er blevet droppet igen.

Den italienske skønhed Elisabetta Canalis er virkelig uheldig i kærlighed. Hun kan nu føje endnu en fiasko til rækken af forliste forhold. Den kommer oven på de stadig friske spor efter den 33-åriges sidste kuldsejlede kærlighedsaffære med damernes favorit, George Clooney. Nu får hun også sparket fra vovehalsen Steve-O, skriver RadarOnline.com.

Læs også:

Se også: Bruddet var Clooneys idé

Samme medie var også det første med nyheden om, at det umage par havde fundet sammen tilbage i februar.

Har haft badboy-image
Jackass stjernen er kendt for sine problemer med masseindtagelse af stoffer og druk og har skabt sig noget af et badboy-image. Men det sidste års tid har flere medier rapporteret, at den 38-årige har lagt sit liv om og vendt ryggen til det vilde liv med sprut og stoffer.

- Steve-O skrottede Elisabetta, fordi hun festede for meget, siger en kilde tæt på parret til RadarOnline.com.

Risikerer at falde i igen
- Han er ekstrem seriøs omkring at holde sig 'clean' og ønsker ikke at date nogen, der kan sætte det over styr. Han holder stadig rigtig meget af hende, men tør ikke risikere at falde i igen. Derfor måtte han gøre sig fri af forholdet. Han har sat hende i kontakt med nogle kvinder, der kan hjælpe hende med at få styr på sit liv, og hun har deltaget i møder.

- Steve-O har sagt, at han tror på, at hun er opsat på at gøre noget ved det, og kan regne med hans hjælp. Han ønsker, at hun får styr på sit vilde liv for sin egen skyld. Men indtil da, er han nødt til at være på afstand af hende.

Læs også:

Se også: Steve-O: Det var ikke mig

1 af 2 Den nu single igen, Elisabetta Canalis startede sin skuespillerkarriere som 'showgirl' i Silvio Berlusconis tv-station Canale 5. (Foto:AP)
2 af 2 Her ses en storsmilende Steve- O i et mere afdæmpet moment i sit vilde liv. (Foto: Kevork Djansezian/AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!