Der er ikke meget babyfedt tilbage der

Det er ikke mere end otte måneder siden, at Kate Hudson blev mor til en lille dreng. Det har ikke sat de store spor på hendes 33-årige krop

Kate Hudson er kommet tilbage i fin form. (Foto: All Over Press)
Kate Hudson er kommet tilbage i fin form. (Foto: All Over Press)

Bingham 'Bing' Hawn Bellamy kan prale af, at han har noget af en lækkerbisken af en mor, når han begynder i vuggestuen.

Læs også:

Se også: Se det første billede af Kate Hudsons baby

Knægten kom til verden for otte måneder siden, men det kunne man ikke se på Kate Hudson, da hun for en måneds tid siden tumlede rundt i bølgen blå i Cancun sammen med sin forlovede, Muse-forsangeren Matt Bellamy.

Eller skulle man måske sige ægtemand. Rygterne vil vide, at parret blev hemmeligt gift lige omkring det tidspunkt, og spørgsmålet er, om der var tale om en lille bryllupsrejse. De kunne i hvert fald godt minde om et nygift, da de lå i vandkanten og nød udsigten - og hinanden.

Læs også:

Se også: Kate Hudson hemmeligt gift

Hudson er kommet af med babyfedtet ved kun at spise protein og grøntsager og ikke at indtage føde efter klokken 19. Men det har ikke kun været streng diæt det hele.

Den 33-årige skuespiller har fået sit eget dansestudie i sit Los Angeles-hjem, hvor hun træner flere timer om dagen, ligesom hun også har cyklet fra fedtet.

1 af 3 Hun nød ferien - eller måske bryllupsrejsen - med sin forlovede - eller måske mand. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Ikke engang når hun bukker sig ned, er der noget, der er værd at skrive hjem om der på mavsen. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Kate Hudson er kommet tilbage i fin form. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!