Lady Gaga bruger aldrig penge på sig selv

Sangerinden Lady Gaga bruger så få penge, at hendes manager ofte frygter, at hun har mistet sit kreditkort

Sangerinden Lady Gaga tjener flere millioner på sin musik. Alligevel bruger hun sjældent penge på sig selv eller på materielle ting.

- Jeg gik ikke ind i den her branche for pengenes skyld. Derfor bruger jeg ikke de penge, jeg tjener. Men jeg er helt vildt glad. Og jeg er ikke gået konkurs. Jeg bruger bare ikke penge på noget, siger Gaga til bladet US Magazine.

Læs også: Et umage par: Lady Gaga tager Armani med på turné

Læs også:

Se også: Lady Gaga trækker stikket

Hun fortæller, at hun bruger sit kreditkort så sjældent, at hendes manager ofte tror, hun har mistet det.

- Det er virkelig sjovt. Min manager ringer tit og spørger, om jeg har smidt kreditkortet væk, eller om jeg har glemt det et sted. Han forstår slet ikke, at jeg ikke bruger flere penge. Det gør jeg bare ikke. Men jeg er altså ikke blevet skør, forklarer hun.

Superstjernen, der har penge nok til at bo hvor som helst, bor da også stadig i sin New Yorker-lejlighed, som hun købte, inden hun blev berømt for sin musik.

- Jeg bor stadig i den lejlighed, jeg købte for seks år siden. Soveværelset er på størrelse med et lillebitte radiostudie, og lige oven i det ligger køkkenet, fortæller Gaga om den beskedne lejlighed.

Læs også:

Se også: Lady Gagas mor: - Gaga er ikke normal

Born This Way-sangerinden luftede for kort tid siden ideen om at stifte familie med sin kæreste, Taylor Kinney, da hun var gæst i det amerikanske talkshow The Oprah Show. Så måske går der ikke lang tid, før den fornuftige sangerinde må købe sig til mere plads.

- Jeg vil have et helt fodboldhold. Nej for at være helt ærlig, så vil jeg gerne have et par børn. Ikke bare et, sagde hun til talkshowværten Oprah Winfrey.

Lady Gaga giver koncert i Danmark den 2. september 2012, hvor hun gæster Parken i København.

Læs også:

Se også: Gaga vil have donorbaby

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!