Timberlakes mærkværdige karriereskift

Sangeren Justin Timberlake har designet en serie af møbler og brugskunst, som skal sælges på internettet

Justin Timberlake her sammen med kæresten, skuespiller Jessica Biel, på den røde løber i New York i 2009. (Foto: AP)
Justin Timberlake her sammen med kæresten, skuespiller Jessica Biel, på den røde løber i New York i 2009. (Foto: AP)

Justin Timberlake vil ikke nøjes med at være skuespiller, sangskriver og sanger. Nu er han gået sammen med det amerikanske internetfirma BeachMint, om at designe en serie af møbler, brugskunst og andre ting til boligen.

Timberlake bliver dermed den femte i rækken af kendte, der skal stå for en kollektion til firmaet. I sangerens kollektionen vil man kunne finde både møbler, kunst og fotografier til hjemmet.

Læs også:

Se også: Timberlake og Biel får gode råd om ægteskab

Sangeren får hjælp fra indretningsarkitekten Estee Stanley fra Hollywood, men han har også selv brugt lang tid på at finde frem til, hvad han ville designe.

Han fortæller til bladet Elle Decor, at alle produkter, som han har skabt i samarbejde med Stanley, er nogle, han selv ville have i sit hjem. Og at de desuden ikke kommer til at vælte budgettet.

- Hvis jeg ikke selv ville have det stående i mit hjem, forventer jeg heller ikke, at andre vil. Og man behøver ikke at bruge hele sin opsparing for at få sit hjem til at se helt fantastisk og hjemligt ud, siger han til bladet.

Læs også:

Se også: Timberlake tæt på rolle som Elton John

Han foretrækker selv rent og moderne design og har forsøgt at forene det med varme i sine produkter, der er klar til salg fra maj 2012.

BeachMint er et amerikansk internetfirma, der samarbejder med kendte personer, som skal håndplukke eller designe produkter, der kan købes online.

Tidligere har skuespillerinden Kate Bosworth designet smykker, skuespillertvillingerne Mary-Kate og Ashley Olsen har lavet t-shirts, reality-stjernen Jessica Simpson har skabt en række kosmetikprodukter og designeren Steve Madden har tegnet en skokollektion.

Timberlake danner par med skuespiller Jessica Biel.

Læs også:

Se også: Bedstemor: Timberlake skal giftes med Biel

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere