Sharon Osbourne rasende på Cowell

Ozzy Osbournes hustru, Sharon er flintrende arrig over, at hun bliver nævnt i Simon Cowells biografi

Forfatteren bag Simon Cowells biografi hævder, at Sharon Osbourne blev rasende, da hun fandt ud af, at hendes to meddommere i 'X Factor', Simon Cowell og Dannii Minogue var et par. Men selv siger hun, at hun forlod showet, fordi Dannii blev uudholdelig. (Foto: AP/Collage: ekstrabladet.dk)
Forfatteren bag Simon Cowells biografi hævder, at Sharon Osbourne blev rasende, da hun fandt ud af, at hendes to meddommere i 'X Factor', Simon Cowell og Dannii Minogue var et par. Men selv siger hun, at hun forlod showet, fordi Dannii blev uudholdelig. (Foto: AP/Collage: ekstrabladet.dk)

Sharon Osbourne er rasende på Simon Cowell, fordi hun er nævnt i hans afslørende bog.

Ifølge en ny uautoriseret biografi, 'Sød Hævn: Simon Cowells intime liv', eksploderede den 59-årige Osbourne, da hun opdagede, Simon havde en affære med Dannii Minogue, da de alle arbejdede på den britiske 'X Factor'.

Læs også:

Se også: Bog: Cowell havde affære med Dannii Minogue

Furien - som forlod showet i 2008, fordi hun efter eget udsagn ikke længere ønskede at arbejde med Dannii - er sur på sin tidligere chef for at inddrage hende i hans 'verden af udskejelser'.

Ligeglad med hvem han knalder
- Jeg er ikke Simons mor - jeg giver ikke en hujende fis for, hvem han knalder, siger hun, og afviser dermed at hun skulle have været rasende over affæren mellem de to andre dommere i 'X Factor'.

- Det rager ikke mig. Jeg tror, Simon troede, han ville have fuld kontrol over denne bog, siger hun til Daily Mail, og fortæller hun selv afviste at medvirke til bogen, da hun blev spurgt af forfatteren, Tom Bower.

- Hvor vover han at bringe mig ind i det? Jeg kommer godt overens med Simon, men jeg sur over at blive en del af det igen.

Dannii var uudholdelig
Sharon Osbournes skænderier med Dannii var berygtet under showet, men Sharon hævder, de ikke havde noget at gøre med Danniis romance med Simon.

Læs også:

Se også: Kræver 19 mio. som X Factor-dommer

- Jeg forlod ikke showet, fordi Simon og Dannii knaldede, jeg forlod det, fordi hun blev uudholdelig. Hun hundsede rundt med alle, selv producenterne.

- Vi vidste alle, Simon og Dannii datede, det var ikke en hemmelighed. Jeg ved ikke, hvorfor han forsøgte at skjule det..

Cowell datede tre på én gang
Til gengæld holder Sharon sig ikke for fin til nu at bære yderligere brænde til bålet. Hun hævder, at Simon Cowell var sammen med sin make-up artist Julia Carta og glamourmodel Jasmine Lennard, samtidig med at han var sammen med sin forlovede Mezhgan Hussainy.

Læs også:

Se også: Simon Cowell smider forlovet på porten

- Det bliver interessant at se, om bogen nævner, at han datede Mezhgan, Jasmine og Julia på samme tid, siger Sharon Osbourne.

1 af 2 Sharon Osbourne er sur over at blive nævnt i Simon Cowells biografi, men hun holder sig ikke for fin til at fortælle om mediemogulens affærer efterfølgende. (Foto: Nathan Strange/AP)
2 af 2 Forfatteren bag Simon Cowells biografi hævder, at Sharon Osbourne blev rasende, da hun fandt ud af, at hendes to meddommere i 'X Factor', Simon Cowell og Dannii Minogue var et par. Men selv siger hun, at hun forlod showet, fordi Dannii blev uudholdelig. (Foto: AP/Collage: ekstrabladet.dk)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!