Rihanna er tiptop-frækkert i bikini

Barbados-baben har offentliggjort et par hundrede privatbilleder fra sin ferie på Hawaii - se her et udvalg af dem

Rihanna boltrer sig i poolen med toppen i den ene hånd, mens hun dækker brysterne med den anden. (AP Photo)
Rihanna boltrer sig i poolen med toppen i den ene hånd, mens hun dækker brysterne med den anden. (AP Photo)

Lad os bare sige med en lille underdrivelse: Hun kan godt lide at blive fotograferet, Rihanna. Tidligere har hun på sin Facebook-profil offentliggjort en håndfuld eller to private billeder fra sin ferie på Hawaii tidligere på året.

Men det er vand i forhold til, had hun har gjort nu, hvor et par hundrede billeder af en hovedsageligt bikini-klædt Rihanna fra den samme ferie er rundsendt med divaens billigelse.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rihanna nægter at posere nøgen

Og Barbados-baben gi'r den fuld gas - både, når hun opholder sig i en pool under et vandfald og holder toppen i den ene hånd, mens hun dækker brysterne med den anden.

På andre billeder ser man hende både for- og bagfra på stranden i en hvid bikini, mens hun overvejer, om hun skal smide sig i bølgerne.

På atter andre er hun iført sort bikini og på et surfboard i vandet

Film-debut hitter i England
Der bliver dog også slappet af i solen, og ikke noget med at blive forbrændt her. Tiptop-frækkerten sørger at smørre sig ind med solspray, så kroppen ikke bliver branket.

Rihanna har for nylig været i Australien, hvor hun var så irriteret over hele tiden at blive spurgt om sit kærligheds-liv, at hun afbrød et tv-interview i utide.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rihanna elsker at være nøgen

Hun er også aktuel med sin første film, 'Battleship', der har kostet 200 millioner dollars at lave. Anmeldelserne har været lunkne, men alligevel røg den ind på førstepladsen af den britiske Film-hitlisten i sin første uge. Filmen har først premiere i Amerika i næste måned.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!