Ashton foretrækker huslige pligter fremfor roomservice

Som Hollywood-stjerne kan man åbenbart godt blive træt af fisefornemme hoteller. Ashton Kutcher bor ofte hos privatpersoner, han finder på nettet, når han rejser rundt i verden

Hotelværelser er en luksus for andre, men for Ashton Kutcher er private boliger at foretrække. (Foto: AP)
Hotelværelser er en luksus for andre, men for Ashton Kutcher er private boliger at foretrække. (Foto: AP)

Skuespilleren Ashton Kutcher fortæller i det amerikanske talkshow 'Jimmy Kimmel Live', at han igennem et helt år har brugt hjemmesiden Airbnb.com, når han skulle finde et sted at overnatte på sine mange rejser.

- Ashton og hans venner var behagelige gæster. De respekterede vores hjem og efterlod det rent og pænt. Jeg nød at have dem boende, skriver en kvinde fra Athen efter hans besøg.

Læs også:

Se også: Ashton Kutcher skal på rumrejse

Hjemmesiden er for helt almindelige mennesker, der vil udleje eller finde overnatningsmuligheder overalt i verden. Og fordi Ashton Kutcher har været så glad for sine oplevelser på Airbnb, valgte han i 2011 selv at investere i siden.

- Airbnb har jo alle slags boliger. Fra en delt lejlighed til en lille sydhavsø. Det kan faktisk bruges af alle. Fra backpackere med et stramt budget til en international kendis, der er på udkig efter luksus, fortæller han i talkshowet.

Laver husligt arbejde
Ifølge hjemmesiden har den amerikanske skuespiller fundet overnatningsmuligheder i både Tyskland, Grækenland, Italien og USA via siden. Desuden har han efterladt sig små anmeldelser af de lejligheder, hvor han har boet.

- Jeg prøver altid at lave lidt husligt. Der var et par planter, der havde brug for lidt kærlighed, så der måtte jeg lige bruge mine grønne fingre lidt, skriver Kutcher efter sit ophold i en lejlighed i New York.

Læs også:

Se også: Rihanna dater Ashton Kutcher

Ashton Kutcher er kendt fra MTV-programmet 'Punk'd' og film som 'New Year's Eve' og 'Valentine's Day'. Han overtog desuden i 2011 Charlie Sheens rolle i tv-serien 'Two and a Half Men'.

Se Ashton Kutchers profil på Airbnb.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!