Kan Angelina overhovedet løfte sin ring?

Brad Pitt sparede vist ikke på dollars-sedlerne, da han fik speciallavet forlovelsesringen til sin kæreste gennem syv år

Nu har Angelina Jolie måske ikke de tykkeste pølser i verden, men der er ingen tvivl om, at det er en velvoksen sten, hun har fået af sin kommende husbond. (Foto: AP)
Nu har Angelina Jolie måske ikke de tykkeste pølser i verden, men der er ingen tvivl om, at det er en velvoksen sten, hun har fået af sin kommende husbond. (Foto: AP)

Man kan næsten blive bange for, om syletynde og skrøbelige Angelina Jolie overhovedet kan bære rundt på den klippe af en sten, som sidder på hendes helt nye ring.

Da Brad Pitt endelig tog sig sammen og friede til kæresten igennem syv år, skulle den tilsyneladende have hele armen.

Læs også:

Se også: Bekræftet: Angelina og Brad endelig forlovet

48-årige Pitt har selv været med til at designe ringen, som juveleren Robert Procop har lavet til parret.

- Brad har en særlig vision med denne ring, som vi har haft et årelangt samarbejde omkring. Han ville have, at hver enkelt lille detalje skulle være perfekt, så jeg skulle finde en diamant af fineste kvalitet og skære den til i den præcise størrelse, så den passede perfekt til Angelinas hånd. Brad var meget involveret og holdt øje med hver enkelt udvikling i processen, fortæller Robert Procop om samarbejdet.

Brad Pitts manager bekræftede fredag aften, dansk tid, at parret, der er forældre til seks fælles børn, er blevet forlovet.

- Det er et løfte for fremtiden, og deres børn er meget glade. Der er ikke fastsat en bryllupsdato endnu, sagde Cynthia Pett-Dant til People.com.

Pitt har tidligere været gift med Jennifer Aniston, mens 36-årige Angelina Jolie har været gift to gange tidligere - med Johnny Lee Miller og Billy Bob Thornton.

Læs også:

Se også: Billy Bob: Jeg elsker stadig Angelina som en ven

Læs også:

Se også: Aniston om Angelina: Vi er ikke fjender

1 af 2 Brad og Angelina forelskede sig under optagelserne til 'Mr. & Mrs' Smith' i 2005. Nu skal de giftes. (Foto: AP)
2 af 2 Nu har Angelina Jolie måske ikke de tykkeste pølser i verden, men der er ingen tvivl om, at det er en velvoksen sten, hun har fået af sin kommende husbond. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere