Sanger forvekslede jordskælv med tømmermænd

Da Oasis-forsanger Noel Gallagher stod midt i et jordskælv, gik han ud fra, at det bare var slemme tømmermænd

Noel Gallagher er ikke altid lige frisk, når han giver interviews. (Foto: Andrew Medichini)
Noel Gallagher er ikke altid lige frisk, når han giver interviews. (Foto: Andrew Medichini)

Der har aldrig været tvivl om, at brødrende Gallagher fra det britiske rockband Oasis kan drikke igennem. Og da lamperne begyndte at svinge frem og tilbage under et interview i Mexico, troede forsanger Noel Gallagher da også, at det bare skyldtes tømmermænd.

Læs også:

Se også: Gallagher om dansk tv-besøg: Det var mærkeligt

- Intervieweren spurgte, om jeg ville sige 'Kom til Mexico på ferie', fordi landet har haft lidt problemer med gangstere, der skar hovederne af folk - og en masse andet kriminalitet, forklarer forsangeren til avisen The Sun.

- Pludselig begyndte lamperne at svinge frem og tilbage. Men jeg havde været i byen aftenen før, så jeg tænkte ikke så meget over det. Du ved, hvordan det er, fortsætter han.

Først da en kameramand gav Gallagher besked på at komme med ud, fordi det viste sig at være et jordskælv, gik det op for ham. Og selvom det skræmte rockmusikeren en smule, lagde han mærke til, at de lokale ikke var påvirket på samme måde.

Som at være på et skib
- Det var som at være om bord på et skib. Bygningerne svajede, og vi løb forvildet rundt. Jeg tænkte bare 'det her er ikke fedt', men de lokale var helt rolige. De gik normalt rundt, mens de røg og snakkede med hinanden, husker Gallagher.

Tog pillerne
Efter Mexico fortsatte sangeren til Californien, hvor han skulle optræde på festivalen 'Coachella'. Men for at komme ind på festivalen, skulle han igennem et sikkerhedstjek.

- Vi blev kropsvisiteret ligesom i lufthavnen. Så fandt de mine sovepiller og ville tage dem. Så sagde jeg 'Seriøst, Chuck - eller hvad du nu hedder, tror du ikke, at jeg i det mindste havde forsøgt at skjule dem i min sok, hvis det ikke var sovepiller?', siger han til avisen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!