Se hvad du går glip af, nar!

Girls Aloud-sangerinden Sarah Harding vil have drømmekroppen, så hun kan vise sin eksforlovede, hvad han må undvære

Billedet af Sarah Harding er ganske vist fra sidste sommer, men her er den 30-årige sangerinde ikke langt fra at have en krop, mange drømmer om. (Foto: All Over Press)
Billedet af Sarah Harding er ganske vist fra sidste sommer, men her er den 30-årige sangerinde ikke langt fra at have en krop, mange drømmer om. (Foto: All Over Press)

Når man kigger på Sarah Hardings 30-årige krop, kan man måske ikke helt forstå, at den engelske sangerinde siger, at hun gerne vil have drømmekroppen. For hvad er det så lige, den veldrejede kvinde mener, at hun allerede har?

Hele formålet med at opnå drømmekroppen er, at hendes eksforlovede Tom Crane skal indse, hvad han går glip af.

Læs også:

Se også: Fra bryllup til skænderi til brud til afvænning

- Sarah har kastet sig ind i træningskampen, som har været helt fantastisk for hende både fysisk og mentalt. Hun er blevet en stor fan af Bikram yoga - nogle gange tager hun to timer om dagen, og hun laver hundrede maveøvelser om dagen. Hun drikker masser af vand, dropper de fleste kulhydrater og spiser sig i stedet mæt i proteiner, siger en ven til Closer magazine. Det skriver Contactmusic.com.

Har ikke længere lyst til sprut
Girls Aloud-sangerinden har for nylig været på afvænning for alkoholmisbrug og afhængighed af receptpligtig medicin. Men nu er hun tilbage for fuld skrue.

- Hun siger, at hun har mere energi, og hun fortæller sine venner, at hun ikke længere længes efter en drink. Hun er fast besluttet på at få drømmekroppen, så hun kan vise Tom, hvad han går glip af, siger kilden.

1 af 2 Det kan ikke være meget bedre fordelt - hverken i drømmene eller i virkeligheden. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Billedet af Sarah Harding er ganske vist fra sidste sommer, men her er den 30-årige sangerinde ikke langt fra at have en krop, mange drømmer om. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!