Courtney Love siger undskyld til datter

Courtney Love undskylder for at have bidraget til rygterne om et forhold mellem hendes datter og Dave Grohl

Courtney Love siger undskyld til sin datter, Frances Bean, for at have skrevet på Twitter om rygtet om et forhold mellem datteren og forsangeren i bandet Foo Fighters Dave Grohl. Det skriver Toronto Sun.

Dave Grohl spillede trommer i Nirvana sammen med Frances Beans far, Kurt Cobain, i halvfemserne. Bandet blev opløst, da Kurt Cobain begik selvmord i 1994.

Courtney Love vakte opsigt, da hun på Twitter anklagede 43-årige Dave Grohl for at have været lidt for tæt på datteren, den kun 19-årige Frances Bean Cobain.

- Ifølge Frances' bofælle har Dave Grohl lagt an på Frances. Og hun var tilsyneladende interesseret. Jeg er ikke sur på hende, men jeg har lyst til at skyde ham, skrev Love på sin Twitterprofil.

Ifølge Courtney Love har Dave Grohl altid været seksuelt besat af Frances Bean, og gennem årene har han været sammen med flere af hendes veninder.

Love skriver desuden, at en chauffør, der havde kørt med Dave Grohl og Frances Bean på bagsædet, havde set, at Foo Fighters-forsangeren ikke kunne holde sine hænder fra den unge rockdatter.

Hverken Dave Grohl eller Frances Bean er single. Grohl har været gift siden 2003, og Frances Bean er ligeledes forlovet med rocksangeren Isaiah Silva.

Både Grohl og Frances Bean har på det kraftigste afvist rygterne.

- Uheldigvis skriver Love igen hadefulde ting om folk på Twitter. De nye beskyldninger gør mig gal og stødt - desuden er de fuldstændig usande, skrev Dave Grophl tidligere på Twitter.

Nu prøver Courtney Love så via Twitter at række hånden ud til sin datter.

- Bean, jeg er ked af, at jeg troede på rygterne... mor elsker dig, skriver hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!