Skuespiller ramt af kræft for anden gang

70-årige Ryan O'Neal har overlevet leukæmi, ligesom han har mistet sin kæreste til kræften. Nu er han selv ramt af den forfærdelige sygdom igen

Det er mindre end tre år siden, at Ryan O'Neal begravede sit livs kærlighed Farrah Fawcet, som døde af kræft. (Foto: AP)
Det er mindre end tre år siden, at Ryan O'Neal begravede sit livs kærlighed Farrah Fawcet, som døde af kræft. (Foto: AP)

- For nylig fik jeg diagnosen prostatakræft i fase 4.

Sådan siger 70-årige Ryan O'Neal til People.com om sin seneste kræftdiagnose.

Tilbage i sluthalvfemserne blev O'Neal behandlet for en særlig form for leukæmi, som fik hans marv til at producere for mange hvide blodceller. Og nu er han altså ramt igen.

- Selvom jeg blev chokeret og overrasket over nyhederne, føler jeg mig heldig over, at det blev opdaget tidligt. Og ifølge mit fantastiske lægehold er prognoserne for at blive helt rask gode.

- Jeg er meget taknemmelig for støtten fra mine venner og familie igennem denne svære tid, og jeg opfordrer på det kraftigste alle til at blive undersøgt jævnligt, fordi det bedste forsvar mod denne forfærdelige sygdom, som har påvirket så mange, er at tage det i opløbet, uddyber han.

Tilbage i 2009 døde Ryan O'Neals store kærlighed, 62-årige Farrah Fawcet, af tyktarmskræft.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!