Obama: Kanye West et kæmpefjols

Den amerikanske præsident, Barack Obama, kalder rapperen Kanye West for et fjols. Han vil hellere høre Jay-Z

Kanye West er ikke præsidentens favorit. Obama er mere til Jay-Z. (Foto: Mogens Flindt)
Kanye West er ikke præsidentens favorit. Obama er mere til Jay-Z. (Foto: Mogens Flindt)

I 2009 fik rapperen Kanye West både publikum og seere til prisuddelingen MTV Awards op af stolene i forargelse, da han valgte at tage en pris ud af hånden på den unge countrysangerinde Taylor Swift - og i stedet dedikere den til sangerinden Beyoncé.

LÆS OGSÅ:

Den pinlige episode fra 2008. (Foto: AP) INTL. MusikNYT - 5. sep. 2010 - kl. 14:11 Kanye West skriver sang til Taylor Swift

Dengang kaldte den amerikanske præsident, Barack Obama, rapperen for et kæmpefjols, der ikke burde have afbrudt Taylor Swift midt i hendes takketale. Nu taler præsidenten igen om Kanye West i bladet The Atlantic Magazine.

- Han er et kæmpefjols, men et talentfuldt fjols, siger Barack Obama om den 34-årige rapper, der har hittet med sange som 'Gold Digger' og 'Stronger'.

Er mere til Jay-Z
Præsidenten fortæller også, at hvis han skal vælge mellem de to rappere Kanye West og Jay-Z, ville han vælge Jay-Z.

- Men jeg kan også godt lide Kanye. Han er en Chicago-fyr. Han ved, hvad han gør, tilføjer den 50-årige præsident, der selv flyttede til Chicago i 1985 for at finde job.

Kanye West debuterede med pladen 'College Dropout' i 2004. Siden har han udgivet flere plader, opstartet eget pladeselskab under navnet 'GOOD music' og lanceret flere tøjkollektioner.

Han har desuden skrevet og produceret musik for andre kunstnere som Alicia Keys, Janet Jackson, Beyoncé, Mariah Carey og Chris Brown.

Senest har han samarbejdet med Obamas foretrukne rapper, Jay-Z, på pladen 'Watch the Throne', som man kan høre numre fra til koncerten i Herning den 26. maj 2012, når de to amerikanske rappere lægger deres vej forbi Boxen.

1 af 2 Barack Obama har en mening om alt fra sundhedspolitik til rappere. (Foto: AP)
2 af 2 Kanye West er ikke præsidentens favorit. Obama er mere til Jay-Z. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere