Nicole Richie afviste sin mand flere gange

Musikeren Joel Madden var nødt til at fri til Nicole Richie hele 10 gange, før hun gav ham sit ja

Nicole Richie var ikke sådan lige at få ringen på. (Foto: AP)
Nicole Richie var ikke sådan lige at få ringen på. (Foto: AP)

For forsangeren i det amerikanske punkrockband Good Charlotte, Joel Madden, var det ikke en nem sag at få kæresten Nicole Richie til at sige ja til at gifte sig med ham. Hele 10 gange måtte han på knæ, før hun gav ham et ja.

Læs også:

'The Simple Life'-stjernen ligner ikke én, der blev mor for 19 dage siden. (Foto: Colourpress.com) Intl. kendte - 28. sep. 2009 - kl. 14:29 Hun fødte for 19 dage siden!

Han fortæller i det australske radioprogram Fifi & Jules, at han gjorde det til en rutine at spørge hende - og at han måtte ty til feje tricks, for at få hende overbevist om, at det var en god idé at blive gift.

- De fleste folk ved det ikke, men jeg spurgte hende 10 gange, om hun ville gifte sig med mig, inden hun sagde ja. Jeg spurgte nærmest hver anden dag, sagde Madden.

- Til sidst trak jeg børnene frem og sagde 'Vil du virkelig gøre det her imod dine børn?', jokede han.

Læs også:

Der er gået kendis-sport i at kalde sine børn underlige navne. Derfor må Nicole Richies og Joel Maddens lille nye dreng leve med navne som Spurv og Midnat. (Foto: AP) Intl. kendte - 10. sep. 2009 - kl. 08:38 Stakkels Nicole Richies nyfødte søn

Han skyndte sig dog at understrege, at han aldrig kunne finde på at gøre den slags.

Den 33-årige Madden blev i 2010 gift med den tre år yngre Nicole Richie, der som lille blev adopteret af den amerikanske sanger Lionel Richie. I dag har parret børnene Harlow på 4 år og Sparrow på 2 år.

Læs også:

Nicole Richie ønsker ikke flere børn lige nu. (Foto: AP/Chris Pizzello). Intl. kendte - 13. mar. 2012 - kl. 08:41 Nicole Richie vil ikke have flere børn

Brylluppet blev holdt i Lionel Richies hus, hvor 130 bryllupsgæster mødte op. Blandt gæsterne var både Gwen Stefani, Samantha Ronson, Ashlee Simpson og Joel Maddens bror og forlover, Benji Madden, der også er en del af det bandet Good Charlotte.

For tiden arbejder Joel Madden som dommer på underholdningsprogrammet 'The Voice' i Australien, mens reality-stjernen Nicole Richie, der er bedst kendt for at have været med i tv-showet 'The Simple Life', går hjemme i USA med deres to børn.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!