Kilde: Mel Gibson hyldede mord på Lennon

Ifølge manuskriptforfatteren Joe Eszterhas er Mel Gibson særdeles tilfreds med at John Lennon blev skudt ned

Mel Gibson anklages for en stribe heftige udbrud mod blandt andre John Lennon og eks-kæresten Oksana Grigorieva. (Foto: AP/mark Boster).
Mel Gibson anklages for en stribe heftige udbrud mod blandt andre John Lennon og eks-kæresten Oksana Grigorieva. (Foto: AP/mark Boster).

Skandaleplagede Mel Gibson er endnu engang i vælten.

Denne gang er det manuskriptforfatteren Joe Eszterhas, der retter en række beskyldninger mod den australske instruktør og skuespiller.

I et ni sider langt brev fortæller Esztherhas, der blandt andet har skrevet manuskripterne til 'Basic Instinct' og 'Showgirls', om adskillige episoder, hvor Mel Gibson er gået over stregen. Det skriver TMZ.com.

Se også: Robert Downey Jr.: Tilgiv Mel Gibson

Ifølge Joe Eszterhas, der for nylig arbejdede sammen med Gibson på det kuldsejlede filmprojekt 'Maccabee', sagde Mel blandt andet om mordet på John Lennon:

- Jeg er glad for at han er død. Han fortjente at blive skudt. Han troede han var fucking Messias. Lyt til hans sange! 'Imagine' - jeg hader den fucking sang. Jeg er glad for at han er død.

Mel Gibson og Oksana Grigorieva er i den grad røget i totterne på hinanden. (Foto: AP) Intl. kendte - 13. jul. 2010 - kl. 15:25 Mel Gibsons ekskæreste optog dødstrusler

I brevet fortæller Joe Eszterhas også om et raseriudbrud, hvor Mel Gibson sagde følgende om eks-kæresten, Oksana Grigorieva:

- Jeg har lyst til at kneppe hende i røven og stikke hende med en kniv mens jeg gør det.

Se også: Mel Gibson: Jeg har slået min kone

Og endelig kan manuskriptforfatteren fortælle om Mel Gibsons vurdering af Ari Emanuel, der er direktør for William Morris Endeavor Agency:- Han er en rigtig fisse - en jødedreng.

Mel Gibson har afvist beskyldningern fra Joe Eszterhas. Han mener at anklagerne kommer på bordet, fordi han kaldte forfatterens manuskript til 'Maccabee' for elendigt.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!