Skræmmende obduktion: Whitneys krop smadret

Det er uhyggelig læsning, hvad obduktionen af Whitney Houston har vist

Whitney blev fundet i skoldhed vand i et badekar på et hotelværelse i Beverly Hills. (Foto: Colourpress.com)
Whitney blev fundet i skoldhed vand i et badekar på et hotelværelse i Beverly Hills. (Foto: Colourpress.com)

Whitney Houstons krop havde det langt fra godt efter årelangt misbrug af alkohol og stoffer. Det viser obduktionsrapporten i følge engelske thesun.

Ud over diverse ar, brændmærker og et nålestik i armen viste rapporten, at den fallerede sangerinde havde ikke mindre end 9 forskellige stoffer i kroppen, da hun døde.

Læs også:

Se også: Whitneys lig: Plastikbryster og paryk

Derudover havde hun et hul i næsen, 11 falske tænder, gik med paryk og en generel svag lever og hjerte. Hun havde desuden mange ar efter diverse kosmetiske operationer.

Whitney blev fundet død 48 år gammel i et badekar på sit hotelværelse i Beverly Hills 11. februar. Vandet i badekaret vurderes at have været op mod 66 grader varmt, da stjernen er hoppet ned i det, hvilket forklarer de mange brændmærker på kroppen. Om hun har været så bedøvet af stoffer, at hun ikke har kunnet mærke det, eller det har været del af en farlig leg, eller noget helt tredje forbliver uvist.

Du kan læse en mere detaljeret beskrivelse af obduktionsrapporten på thesuns hjemmeside her.

Men en ting er sikkert. Whitney har været stærkt påvirket på grund af de mange stoffer, som tæller blandt andet smertestillende Ibuprofen, beroligende Xanax, marihuana, kokain, muskelafspændende Flexeril og antihistaminet Benadryl.

Læs også:

Se også: Frygter private sexfilm med Whitney

Sangerinden havde i mange år levet et hårdt liv med stoffer. I 14 år var hun gift og levede i et voldeligt ægteskab med Bobby Brown. Blot få dage inden sin død blev hun set snublende ud af en natklub i LA med blod dryppende ned af arme og ben.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!