Kendis-sexolog tigger penge via Facebook

Selvudnævnt kærlighedsshaman Robery Lubarski tigger kolde kontanter på Facebook

Robert Lubarski og Joan Ørting lavede 'Sexologerne' sammen på TV 2. Siden er finanserne blevet noget små for den kontroversielle sexolog. (Foto: Linda Johansen)
Robert Lubarski og Joan Ørting lavede 'Sexologerne' sammen på TV 2. Siden er finanserne blevet noget små for den kontroversielle sexolog. (Foto: Linda Johansen)

Den kendte og lettere kontroversielle tv-sexolog Robert Lubarski, blandt andet kendt fra TV 2's 'Sexologerne', lagde lørdag sit kontonummer til Danske Bank ud på sin åbne Facebookprofil.

Ikke råd til at deltage i tantra-festival
Dette blev fulgt af en meget direkte opfordring til at donere penge, så manden kunne deltage i påskens tantra-festival i København.

Et ret så kontroversielt tiltag, der har indbragt både ris og ros og et uvist antal kroner til sexologen, der øjensynlig hellere vil tigge af offentligheden end låne af nære venner.

Lørdag skrev Robert Lubarski på sin Facebook-profil:

- Nu vil jeg sætte mit kontonummer her på facebook, som er 3171 Konto nr. 7951129954 i Danske Bank, da jeg vil høre, om der er nogen der vil sætte et par kroner ind til mig, da jeg er så flad, at jeg ikke engang kan tage til København på mandag hvor jeg har tantraworkshop uden at skulle låne penge.

Efter denne meget kontante opfordring til at donere kolde kontanter, blev der weekenden over givet ikke så få løfter om at sætte penge ind, mens andre læsere af Robert Lubarskis Facebook-profil benyttede lejligheden til at sætte et stort spørgsmålstegn ved denne måde at indhente penge til egen pung på.

Fup eller fakta?
En af de første, en kvinde, der kommenterede indlægget, skrev denne advarsel:

- PAS PÅ FOLK, ROBERT LAVER ET FUPNUMMER FOR AT NARRE PENGE UD AF JER.

En anden kommenterede kort efter:

- Hold da op!!!.... Synes du skal låne af dem, du kender personligt og som kender dig! – og så kan du betale tilbage når du er på fode.....

Og Lubarski blandede sig også selv i penge-debatten:

- Hvis vi alle gjorde det på denne måde, kunne vi flytte penge rundt til hinanden, når vi havde brug for dem. Det er så fantastisk at vide, at der er hjælp, når man blot tør spørge om det!

En helt fjerde var noget mere på herrens mark:

- Hvad går det her projekt ud på? Jeg er helt lost... Er der nogen der vil forklare det for mig med bare tyve ord eller noget... Hvad er det vi samler ind til?

Læs også:Indtil videre er der kommet mere end 200 meget blandede og indimellem ret ligefremme kommentarer på det elektroniske tiggerbrev, der under alle omstændigheder må have ført til en trods alt mindre indkomst.

Robert Lubarski nåede nemlig frem til København og sin tantra-workshop, som han på sin profil sent mandag aften skrev følgende om:

- Tak for en fantastisk Tantrafestival som virkelig ramte mit hjerte.

- Er så glad for at jeg var med og for at bidrage til at flere mennesker får øjnene op for hellig elskov. Tak for alle de knus og søde ord!

- Føler mig så elsket, så elsket!

- Min indre lille dreng er blevet holdt ind til moderlighedens bryst og fået aet sin kind!

- Er så taknemmelig!

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!