Rihanna nægter at posere nøgen

Sangerinden Rihanna har lovet sin mor aldrig at posere nøgen i et mandeblad, selvom hun har det bedst helt afklædt

Rihanna har ikke noget imod at vise sig frem i undertøj, men der går grænsen. (Foto: Armani/PR Foto).
Rihanna har ikke noget imod at vise sig frem i undertøj, men der går grænsen. (Foto: Armani/PR Foto).

Sangerinden Rihanna blev for kort tid siden bortvist fra en mark, hvor hun var ved at indspille musikvideoen til sangen 'We Found Love', fordi ejeren, den irske bondemand Alan Graham, fandt det upassende, at den 23-årige sangerinde var topløs.

Alligevel fortæller hun nu, at hun har lovet sin mor aldrig at posere helt nøgen i et blad henvendt til mænd.

- Min mor ville slå mig ihjel, hvis jeg poserede nøgen i et mandeblad. Hun opdrog mig med visse standarder, siger sangerinden til magasinet Mondanite.

Se også: Rihanna elsker at være nøgen

Rude Boy-sangerinden indrømmer dog, at hun faktisk har det allerbedst, når hun er nøgen. Og at de små kostumer, hun som oftest har på, er med til at øge hendes selvværd.

- Min måde at gøre det på vil sikkert ikke virke for ret mange andre, men jo mere nøgen jeg er, jo bedre har jeg det, forklarer hun til magasinet.

Se også: Sådan træner Rihanna sin krop

- Man finder jo altid et eller andet, der er galt. Eller noget man ikke har det så godt med. Pludselig tager det til, og man bliver pinlig berørt af det. Man føler, at alle kan se, hvad man selv ser. Jeg bliver bare nødt til at se min frygt i øjnene, fortsætter hun.

Se også: Kryptiske - og topløse - Rihanna

På trods af sangerindens løfte til sin mor, er hun allerede en gang blevet sat på plads af sin tidligere præst, biskop Vibert Lowe fra Barbados.

- Vi føler, at det er forkert, at hun opfører sig på den måde. Hun er ikke et godt eksempel for unge kvinder. Mange mennesker beder for hende. Vi håber alle, at hun vil lægge sine dårlige vaner på hylden, sagde den 64-årige præst tidligere på året.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere