Jessie J er stolt af sin seksualitet

Jessie J vil ikke forsvare sin biseksualitet. For hende handler det om kærlighed frem for køn

vis jeg møder en, som jeg kan lide, så er jeg ret ligeglad med, om det er en mand eller en kvinde, siger Jessie J. (Foto:  AP)
vis jeg møder en, som jeg kan lide, så er jeg ret ligeglad med, om det er en mand eller en kvinde, siger Jessie J. (Foto: AP)

Den engelske sangerinde Jessie J, der netop er kommet på listen over de rigeste musikere under 30 år i Storbritannien, fortæller, at hun står ved sin seksualitet, uanset hvad folk siger eller tænker. Og at hun desuden er stolt af at være biseksuel.

LÆS OGSÅ:Den 24-årige sangerinde har aldrig lagt skjul på, at hun både er til mænd og kvinder. Nu fortæller hun til det engelske blad Glamour, at hun i fremtiden har tænkt sig at være sammen med dem, der gør hende glad - uanset køn.

Ligeglad med køn
- For mig handler det ikke om seksualitet. Det handler mere om at have det godt med at forelske sig i den, man nu forelsker sig i. Hvis jeg møder en, som jeg kan lide, så er jeg ret ligeglad med, om det er en mand eller en kvinde, siger hun.

- Man skal aldrig undskylde for noget, der gør en glad, slår hun fast.

Noget særligt
Jessie J fortæller, at hun altid har altid været selvsikker. Ifølge stjernen selv skyldes det, at hun er vokset op i en kærlig familie.

- Mine forældre er fantastiske, de har været gift i 32 år. Og mine søstre fik mig altid til at føle, at jeg var noget helt særligt. Der var aldrig en af dem, der prøvede at gøre mig til en person, jeg ikke er. Og jeg var aldrig flov over, hvem jeg var, uddyber hun.

Nøglen
- Det er frustrerende at vide, at hvis jeg var sammen med en fyr lige for tiden, så ville jeg blive set på som heteroseksuel. Men hvis jeg var sammen med en pige, ville man sige, at jeg var homoseksuel, siger Jessie J til det engelske blad.

Hun er sikker på, at nøglen til selvsikkerhed omkring sin seksualitet er ikke at lade andres usikkerhed gå ud over en selv.

1 af 2 Jessie J. er lidt af en frækkert. (Foto: AP)
2 af 2 vis jeg møder en, som jeg kan lide, så er jeg ret ligeglad med, om det er en mand eller en kvinde, siger Jessie J. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere