Popstjerne ville slå sin egen far ihjel

Rapperen Nicki Minaj led så meget under faderens alkoholmisbrug, at hun havde lyst til at slå ham ihjel

Nicki Minaj blev som barn truet på livet. (Foto: AP)
Nicki Minaj blev som barn truet på livet. (Foto: AP)

Faderen til den populære rapper Nicki Minaj havde igennem flere år et så massivt forbrug af både alkohol og stoffer, at hun havde lyst til at slå ham ihjel. I flere år ønskede hun ham faktisk død.

Som lille blev Minaj og hendes mor Nina tit truet på livet af faderen, Omar. Og da familien boede i New York, forsøgte han endda at brænde deres hus ned. Hun fortæller til tv-showet Nightline, at hun ofte frygtede for konsekvenserne af faderens raseriudbrud.

- Vi frygtede for min mors liv, fordi der efter hvert skænderi kom en dødstrussel rettet mod hende, fortæller Minaj.

Hun fortæller videre, at faderens opførsel har påvirket, hvordan hun ser på mænd i dag.

- Når man som lille ser sin mor gå igennem den slags, tænker man jo automatisk, at det ikke er noget, man selv har lyst til at opleve. Så hver gang jeg møder en mand, forklarer jeg ham, at jeg ikke underkaster mig, siger hun.

Fra Caribien til New York
Da Minaj var fem år, flyttede familien, der også tæller to søskende Brandon og Maya fra øen Trinidad i Caribien til New York.

I dag er den 29-årige rapper mest kendt for at bruge neon-makeup, frække kostumer og farverige parykker. Men i virkeligheden vil hun gerne være kendt for andet og mere end kun at være sexet.

Hun forklarer, at det var indflydelsen fra andre kvindelige rappere, der formede hendes kunstneriske udseende.

- Da jeg var mindre, rappede alle de kvindelige rappere om sex. Så jeg tænkte bare, at jeg var nødt til at gøre det samme, for at opnå succes. Jeg troede simpelthen, at man skulle være sexet, forklarer hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!