Voldssag mod Lindsay Lohan vakler

Der er ikke ét eneste foto af skuespillerinden fra den aften, hvor hun skulle have overfaldt en kvinde

Der mangler konkrete beviser i Lohan-sagen. (Foto: AP)
Der mangler konkrete beviser i Lohan-sagen. (Foto: AP)


Se også: Lindsay Lohan anklaget for vold

Kvinden, der har anklaget skuespillerinden Lindsay Lohan for at have skubbet hende på The Standard Hotel i Hollywood står tilsyneladende med en meget tynd sag.

Der findes nemlig ingen billeder af skuespillerinden fra den aften, hvor episoden fandt sted. Og det er mærkeligt, for hotellet er et hotspot for kendisser, og det vrimler derfor med paparazzi-fotografer ude foran.

Lindsay Lohan bedyrer da også selv, at hun slet ikke var i byen den aften. Hun var hjemme og så tv, fortæller hendes talsmand ifølge tmz.com.

- Lindsay var aldrig til den fest, og det hele er en stor, fed løgn. Hvem der end startede den vil blive holdt ansvarlig for deres ondskabsfulde og ødelæggende beskyldninger, siger Lindsay Lohans talsmand, Steve Honig.

Tvungen psykologhjælp
Lohans advokat fortæller, at skuespillerinden vil sagsøge den kvinde, der står bag.

Lohan er netop blevet en fri kvinde efter længere tid med samfundstjeneste og tvungen psykologhjælp, efter at hun havde kørt bil, mens hun var fuld.

Hun er stadig prøveløsladt for at have stjålet en halskæde, og selvom denne prøveløsladelse ikke kræver indrapporteringer eller ture i retten, så vil en voldssag have store konsekvenser for skuespillerinden.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere