Rihanna vild med filmkollega

Skuespilleren fra 'Battleship' indrømmer, hun er vild med Alexander Skarsgård

Rihanna sammen med Taylor Kitsch, Brooklyn Decker og Alexander Skarsgård th. ved premieren på 'Battelship' i Tokyo. (Foto: Shizuo Kambayashi/AP)
Rihanna sammen med Taylor Kitsch, Brooklyn Decker og Alexander Skarsgård th. ved premieren på 'Battelship' i Tokyo. (Foto: Shizuo Kambayashi/AP)

Rihanna erkender at være betaget at sin kollega, 35-årige Alexander Skarsgård, som hun spiller over for i filmen 'Battleship'.

Den 24-årige sangerinde, der for nylig blev kædet sammen med skuespilleren Ashton Kutcher, blev fascineret af den lækre skuespiller, der er søn af svenske Stellan Skarsgård.

Læs også:

Se også: Sur Rihanna: Jeg er single

- Alexander Skarsgård er så flot. Jeg kunne stirre på ham hele dagen lang. Han er meget fokuseret, og han var virkelig sød, kvidrer sangerinden ifølge femalefirst.co.uk

Rihanna er klar over, at hun kan virke aggressiv, men insisterer på, at hun ikke bevidst tænker over det indtryk, hun giver folk.

- Nogle gange virker jeg sårbar og på andre tidspunkter aggressiv, men jeg gør bare, hvad jeg har lyst til, siger hun.

Alexander Skarsgård har tidligere været kæreste med smukke Kate Bosworth, så han er ikke uvant med at date kolleger.

Læs også:

Se også: Utrøstelig efter filmvoldtægt

1 af 2 Stellan Skarsgård er ikke uvant med kendte og smukke kærester. Således har kollegaen Kate Bosworth tidligere dannet par med 'Battleship'-stjernen. (Foto: Luis Martinez/AP)
2 af 2 Rihanna sammen med Taylor Kitsch, Brooklyn Decker og Alexander Skarsgård th. ved premieren på 'Battelship' i Tokyo. (Foto: Shizuo Kambayashi/AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!