Alec Baldwin frier til 27 år yngre kæreste

Den 54-årige Alec Baldwin har forlovet sig med sin 27-årige kæreste Hilaria Thomas

Alec Baldwin har forlovet sig med sin 27-årige kæreste, Hilaria Thomas. (Foto: AP)
Alec Baldwin har forlovet sig med sin 27-årige kæreste, Hilaria Thomas. (Foto: AP)

Skuespillerlegende Alec Baldwin fik sig den bedst tænkelige fødselsdagsgave, da hans udkårne Hilaria Thomas mandag sagde ja til hans frieri.

Den nu 54-årige skuespiller fylder år tirsdag, og en repræsentant for parret bekræfter, at de to skal giftes.

- Alec Baldwin friede til Hilaria i aften, og vi er alle sammen glade på deres vegne. Alec har fødselsdag tirsdag, og dette var jo noget af en måde at fejre det på, siger repræsentanten til hjemmesiden EOnline.com.

Slagsmål om datter
Baldwin var i årene 1993-2002 gift med en anden filmstjerne, Kim Basinger. Sammen har de en datter, og deres indbyrdes slagsmål om samværet med hende har været godt stof for den kulørte presse verden over.

Det er derimod første ægteskab for Hilaria Thomas.

Baldwin er blandt andet er kendt for filmene 'The Departed' og 'The Aviator', og han har nydt stor succes med sin rolle i komedieserien 30 Rock, som har kørt siden 2006.

Rollen har blandt andet indbragt Baldwin tre Golden Globe Awards og to Emmyer.

Ind i politik
Alec Baldwin har tidligere annonceret, at han meget, meget interesseret i at gå ind i politik.

Egentlig var det også hans mening at blive sagfører og politiker. Han har også tidligere - i lighed med flere af sine kolleger - taget offentlig stilling til politiske spørgsmål, blandt andet har han udtalt sig mod den amerikanske indsats i Irak.

Men som ung fattede han interesse for skuespil og arbejdede sig gradvist op gennem 'systemet'. Først på tv, siden på teatret, og den første filmrolle kom i 1987.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!