Fart på fru van der Vaart

Fodboldstjernen Rafael van der Vaarts hustru, Sylvie, er succesfuld undertøjsmodel i Holland

Sylvie van der Vaart i undertøjsreklame for Hunkemoller. (AP Photo)
Sylvie van der Vaart i undertøjsreklame for Hunkemoller. (AP Photo)

Smukke kvinder har det med at sværme om succesfulde fodboldstjerner som bier om en honningkrukke - og det er ingen undtagelse med hollandske Sylvie van der Vaart, der er gift med Tottenham-spilleren Rafael van der Vaart.

Men Sylvie er også i sig selv en berømthed i hjemlandet og omegn som model og tv-personlighed. I 2003 blev hun kåret som Hollands mest sexede kvinde.

Samme år begyndte hun at kæreste med den daværende Ajax-spiller, Rafael van der Vaart, og parret, der blev gift tre år senere, blev hurtigt kaldt 'de nye Beckhams'.

Konstateret brystkræft
Som gemalens karriere er skredet frem, har Sylvie trofast fulgt med til de lande, han har spillet i, men ved siden af har hun holdt sin egen karriere ved lige, og udover stadig at præsentere sig som sexet undertøjsmodel - her for firmaet Hunkemoller - har hun både været vært for den lokale udgave af 'Vild med Dans' og diverse talent-programmer i Tyskland.

Alt har dog ikke været lyserødt for skønheden. I 2009 fik hun konstateret brystkræft og gennemgik stråle-behandlinger og efterfølgende operation i Madrid, mens Rafael van der Vaart stadig spillede for Real Madrid.

Hun meldes imidlertid rask nu, og forståeligt nok er der stadig bud efter hende som foran kameraet.

1 af 3 Det er ikke til at se, at Sylvie van der Vaart gennemgik en bryst-operation for et par år siden. (AP Photo)
2 af 3 Sylvie van der Vaart har en snart seks årig søn med sin fodbold-mand. (AP Photo)
3 af 3 Sylvie van der Vaart i undertøjsreklame for Hunkemoller. (AP Photo)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!