Lohan: Ingen kærester foreløbigt

Problembarnet vil koncentrere sig om at skulle spille Liz Taylor i ny film

Lindsay Lohan i bikini og iført fodlænke. (Foto: All Over)
Lindsay Lohan i bikini og iført fodlænke. (Foto: All Over)

Hollywood-problembarnet Lindsay Lohan har sagt farvel til nye kærester i et godt stykke tid. Hun er udset til ropllen som Liz Taylor i filmen 'Liz and Dick' om divaens turbulente forhold til Richard Burton, som hun var gift med to gange, og det levner ikke tid for Lindsay til jagte en ny kærlighed.

- Hun vil hellere bruge fritiden på at læse manuskriptet og virkelig komme ind under huden på Liz Taylors personlighed, end på at komme i et nyt forhold, siger en kilde til TMZ.

Godt stof for sladderblade
Pigebarnet, der både er til dame rog herrer, har de seneste år vandret ind og ud af retssale, været på afvænning og i det hele taget været godt stof for sladderblade. Men forleden slap hun ud af prøvetiden for diverse lovovertrædelser, og det har løftet en 'kolossal byrde fra mine skuldre', indrømmer hun.

- Jeg er bare lykkelig for, at det er overstået, og jeg kan komme videre. Jeg har oplevet, at det, jeg ønskede, nemlig, at være i denne industri, lykkedes, og jeg har set det falde fra hinanden igen. Nu siger jeg, 'okay, vågn op, det her er ikke, hvad jeg var ude efter'. Jeg vil være fokuseret på det vigtige.

1 af 2 Lindsay Lohan skal spille Liz Taylor i en film om hendes forhold til Richard Burton. Her ses de to prima-skuespillere i klassikeren 'Hvem er Bange for Virginia Woolf'. (AP Photo)
2 af 2 Lindsay Lohan i bikini og iført fodlænke. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere