Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Khloé Kardashian fortryder, at hun smed tøjet for PETA

- Jeg får kvalme af dyreværnsorganisationen PETA's opførsel - Khloe støtter nu sin søster Kim, der blev overfaldet med mel af en dyre-aktivist, fordi hun bar pels

Khloe Kardashian smed tøjet for dyreværnsorganisationen PETA i protest mod kvinder, der går med pels. Det fortryder hun nu bittert efter at hendes søster Kim Kardashian blev overfaldet med mel af en fanatisk dyreaktivist.(Foto: PR Foto/PETA)
Khloe Kardashian smed tøjet for dyreværnsorganisationen PETA i protest mod kvinder, der går med pels. Det fortryder hun nu bittert efter at hendes søster Kim Kardashian blev overfaldet med mel af en fanatisk dyreaktivist.(Foto: PR Foto/PETA)

De tre musketerer har det kendte motto: En for alle, og alle for en - Det samme gælder for de tre berømte Kardashian-søstre, der altid støtter hinanden. Den 27-årige Khloe Kardashian har flere gange poseret nøgen for dyreværnsorganisationen PETA's kampagner mod pels. Men nu tager hun dybt afstand fra organisationen, fordi hendes søster Kim Kardashian blev angrebet med mel af en fanatisk dyreværns-aktivist, der var utilfreds med, at Kim Kardashian ofte går i pels.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kim Kardashian angrebet med bagepulver

Dyreværnsorganisatione var hurtigt ude for at støtte den fanastiske dyreværns-aktivists melstunt, og det har fået Khloe Kardashian helt op i det røde felt. Kim Kardashian har anmeldt den fanatiske kvinde til politiet, men PETA har lovet at støtte kvinden i en eventuel retssag.

- Det ville være meget bedre, hvis Kim Kardashian ville udvikle sig lidt og forbedre sit image ved at donere de vulgære pelse til nogen hjemløse. Aktivisten handlede ud fra sit hjerte. Og det virker altså ikke, som om Kim Kardashian har noget hjerte. Hun burde få sig et liv, noget hun nægter at lade dyr have, skriver PETA i en pressemeddelelse.

Det er både mobning og vold
Khloe Kardashian raser til gengæld mod PETA:

- Jeg har akkurat hørt, at kvinden som angreb min søster har nære bånd til PETA, selv om PETA har nægtet det, siger Khloe til Bang Showbiz og tilføjer, at hun er ekstremt skuffet over PETA.

- Jeg har støttet PETA i lang tid, men jeg har også understreget, at jeg er imod mobning. Så angrebet mod min søster var en stor skuffelse for mig. Jeg støtter ikke vold og mobning, og det som min søster blev udsat for, var netop både vold og mobning, siger Khloe.

På sin egen blog skriver Khloe også:

- Jeg får kvalme af PETA's opførsel. Alle har ret til deres meninger. Jeg går ikke selv i pels, men det betyder ikke, at jeg tvinger mine holdninger ned over andre, siger Khloe.

1 af 2 De tre berømte Kardashian-søstre: Fra venstre - Khloe, Kim og Kourtney. (Foto: AP )
2 af 2 Khloe Kardashian smed tøjet for dyreværnsorganisationen PETA i protest mod kvinder, der går med pels. Det fortryder hun nu bittert efter at hendes søster Kim Kardashian blev overfaldet med mel af en fanatisk dyreaktivist.(Foto: PR Foto/PETA)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen