Sexede Rihanna leder efter en mand

Sangerinden fra Barbados mangler en, hun kan dele sine oplevelser med. Og helst en mand

Rihanna er på shopping på kødmarkedet. (Foto: AP)
Rihanna er på shopping på kødmarkedet. (Foto: AP)


Se også: Rihannas katastrofe: Håret er gået i kludderSe også: Rihanna viste godterne frem til Brit Awards

Selvom de fleste af Rihannas sange handler om mænd, sex, kærlighed og parforhold, så er den succesfulde stjerne for tiden single. Men det er ikke et valg, hun selv har truffet.

- Ja, jeg er single. Men det er ikke noget, jeg nyder. Singleliv er så overvurderet. Når man er i et forhold, ønsker man sig altid at være single. Men tro mig, det er ikke fedt, fortæller hun i det britiske talkshow 'The Jonathan Ross Show'.

Rihanna har netop optrådt ved dette års Grammy-uddeling, hvor hun også vandt en Grammy for bedste rapsamarbejde. Hun har også lige vundet årets Brit Award for bedste internationale sangerinde samt et hav af andre priser.

Men i virkeligheden vil Rihanna allerhelst dele glæden med nogen.

-Jeg oplever så mange vilde ting, men jeg har ikke lyst til at opleve det hele og så møde en. Jeg vil møde en, jeg kan dele det med. Og jeg føler, at jeg går glip af det lige nu. Jeg ville bare gerne finde en, der er cool og sjov, forklarer hun.

Sexet image
Sangerinden er overrasket over den opmærksomhed, der er på hendes sexede image. Hun tror, at det skyldes hendes opvækst på den caribiske ø Barbados.

- Jeg tænker aldrig over, at jeg er sexet, når jeg laver videoer eller optræder. Men da jeg tog tilbage til karneval på Barbados i år, lagde jeg virkelig mærke til, at det er noget kulturelt. Det er måden, vi bevæger os på. Vi er halvnøgne, og vi nyder det, siger hun.

Rihanna er godt klar over, at hun muligvis kan virke skræmmende over for nogle mænd.

- Hvis jeg virker skræmmende over for en mand, er han nok bare ikke den rigtige for mig, slår hun fast.

Rihannas tidligere parforhold med sangeren Chris Brown endte med at få meget medieomtale, da Chris Brown bankede Rihanna og efterfølgende blev dømt for vold. De to er nu på talefod igen, og har netop indspillet to sange sammen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen