Pitts piger efterligner hinanden

Angelina Jolies kjole til Oscar-festen er næsten den samme, som Jennifer Aniston bar til en Golden Globe-uddeling

Pitts piger kan godt lide at vise sig frem i det samme tøj på den røde løber. (Foto: AP Photo/Matt Sayles oh AP Photo/Mark J. Terrill)
Pitts piger kan godt lide at vise sig frem i det samme tøj på den røde løber. (Foto: AP Photo/Matt Sayles oh AP Photo/Mark J. Terrill)

Brad Pitt løb ikke af sted med en Oscar i nat for den mandlige hovedrolle i 'Moneyball.' Men til gengæld trak han en af Hollywoods smukkeste kvinder, Angelina Jolie, efter sig på den røde løber.

LÆS OGSÅ:

Se også: Angelinas ben laver en Pippa

Det ser dog ikke ud til, at der er meget variation i de piger, som skuespilleren Brad Pitt udvælger. De er unge og smukke - og så ligner de næsten hinanden!
For Angelina Jolie mødte op på den røde løber til nattens Oscar-uddeling i en smuk, sort kjole med en asymmetrisk slids fra Versace. En kjole, som Jennifer Aniston næsten bar magen til i forbindelse med en Golden Globe-fest i 2010.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er de smukkeste Oscar-kjoler

48-årige Brad Pitt og Aniston blev gift i 2000, men blev skilt blot fem år efter. Kun en måned efter fandt skuespilleren sammen med den 36-årige skønhed Angelina Jolie.

I dag har parret seks børn og har planer om at spille sammen i en ny film sammen

- Vi taler om det, vi har en idé, sagde skuespillerinden Angelina Jolie på den røde løber til Oscar-festen.

Sidste gang vi så Pitt og Jolie sammen var i filmen 'Mr. & Mrs. Smith' fra 2005.

1 af 2 Brad Pitt kommer slæbende med Angelina Jolie. Det er godt syv år siden, at den anden kvinde, han kom slæbende med på den røde løber var Jennfer Aniston. Her ses parret til Oscar-uddeling nummer 84 i Los Angeles . (Foto: AP Photo/Amy Sancetta)
2 af 2 Pitts piger kan godt lide at vise sig frem i det samme tøj på den røde løber. (Foto: AP Photo/Matt Sayles oh AP Photo/Mark J. Terrill)
0 kommentarer
Vis kommentarer