Svær at sluge? Whitney Houston i pilleportræt

Kunstner har lavet portrætter af en række kendte stjerner i medicin

Kunstneren Jason Mecier har lavet en række portrætter af afdøde og måske lidt for pillehungrende stjerner. (Foto: All Over)
Kunstneren Jason Mecier har lavet en række portrætter af afdøde og måske lidt for pillehungrende stjerner. (Foto: All Over)

Det er ingen hemmelighed, at nogle store Hollywood-stjerner bliver storforbrugere af stoffer og medicin.

Ved Whitney Houstins dødsleje blev der fundet fire pilleglas, der angivelig indeholdt - ibuprofen (smertestillende), Xanax (anti-angst medicin), Midol (mod menstruations-smerter) og Amoxicillin (mod bakteriel infektion).

Nu har kunstneren Jason Mecier lavet et portræt af den afdøde kendis i piller.

LÆS OGSÅ:

Se også: Medie: Fire slags medicin ved Whitneys dødsleje

Piller tilfælles
Whitney Houston har tidligere brugt pillen Xanax mod angst og søvnløshed, som også er blevet sat i forbindelse med Michael Jacksons død i 2009.

Om kunstneren har brugt de piller, som blev fundet ved Houstons dødsleje, til at kreere portrættet, vides ikke. Men han har tidligere lavet en række pilleportrætter af afdøde pillemisbrugende stjerner som Michael Jackson, Amy Winehouse, Heath Ledger - men også Courtney Love, der endnu lever, har fået sit eget portræt.

1 af 4 Amy Winehouse er ikke sluppet fri af Jason Meciers pilleportræt. Stjernen døde i juli sidste år. 'Rehab'en' virkede aldrig på den 27-årige sangerinde. (Foto: All Over Press)
2 af 4 'Vi har konkluderet at årsagen til hans død, er et uheld, som følge af misbrug af receptpligtigt medicin', sagde lægerne efter stjernen Heath Ledgers død. Den australske stjerne døde af en overdosis af egen medicin mod angst, depression, smerter og forkølelse i 2008. (foto: All Over Press)
3 af 4 Den 29. august 2009 blev obduktionsrapporten offentliggjort, og den fastslog, at Michael Jackson blev dræbt med dødelige mængder af medikamentet propofol.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Kunstneren Jason Mecier har lavet en række portrætter af afdøde og måske lidt for pillehungrende stjerner. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer