Lohan lover: Slut med at feste

Lindsay Lohan er færdig med at feste og skabe sig tosset. Hun vil hellere blive hjemme

25-årige Lindsay Lohan er blevet træt af at feste. (Foto: AP)
25-årige Lindsay Lohan er blevet træt af at feste. (Foto: AP)

De sidste par måneder har været meget stille og rolige for skuespillerinden Lindsay Lohan, der ud over en magasinforside i Playboy ikke har gjort meget væsen af sig.

LÆS OGSÅ:

Se også: Playboy-Lindsay er storsælger

Hun er ellers kendt for sit vilde liv på natklubber og diskoteker og for at have været ind og ud af afvænningsklinikker flere gange.

Hun har også kørt i bil, mens hun var påvirket, og stjålet en halskæde. Det har kostet hende en kort tur bag tremmer og en længere betinget straf.

Men i retten har hun ved de to sidste vurderinger af sine prøveløsladelse fået ros for at overholde den og for at passe sin samfundstjeneste i et lighus og sine timer hos en terapeut.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lohan fik ros i retten - for første gang

Men selvom hun snart kan se prøveløsladelsen som et overstået kapitel og igen kalde sig en fri kvinde, så skal det bestemt ikke fejres med et brag af en fest,

- Sådan er jeg ikke mere. Jeg var faktisk ude og feste med en ven for et par måneder siden, og det var ikke rart, fortæller skuespillerinden.

- Ikke fordi jeg følte mig fristet, bare fordi det var det samme, som det var før. Det var ikke sjovt for mig længere. Jeg er blevet en person, der hellere vil blive hjemme, og det kan jeg egentlig godt lide, siger hun i et interview med Matt Lauer fra Today show.

LÆS OGSÅ:

Se også: Derfor smider Lohan kludene

Hun ved dog godt, at det kan være svært at tro for folk, at hun mener det alvorligt.

- Jeg skal stadig bevise det over for andre, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer