Whitneys datter i bedring

Bobbi Kristina er oven på efter hospitalsindlæggelse og begravelse

18-årige Bobbi er brudt sammen efter sin mors død. (Foto: AP/Dan Steinberg)
18-årige Bobbi er brudt sammen efter sin mors død. (Foto: AP/Dan Steinberg)

Den 18-årige datter Bobbi Kristina Brown har det bedre efter Whitney Houstons begravelse i forrige weekend.

LÆS OGSÅ:

Se også: Whitney Houstons datter skal se sin mor

- Hun har en masse at slås med, men hun gør fremskridt hver dag, og det er en god ting for hende at være i Atlanta, siger en kilde tæt på Whitney Houstons familien til People magazine.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fra begravelse til rehab

Indlagt med panikanfald
Bobbi Kristina var i Los Angeles sammen med Whitney frem til hendes pludselige død på Beverly Hills hotel den 11. februar. Da datteren fik beskeden om sin mors død, blev hun hasteindlagt på hospitalet med panikanfald for en kort stund.

LÆS OGSÅ:

Bobby var naturligvis meget berørt, da han hastede til lufthavnen for at være ved datterens side. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 13. feb. 2012 - kl. 11:52 Knust Bobby Brown hastede til syg datter

Den amerikanske presse har skrevet, at Bobbi Kristina kan være i fare for at gentage sine forældres tidligere stofmisbrug. Ifølge US magazine har den 18-årige piges venner opfordret hende til at gå i rehab-center for at bekæmpe misbruget af stofferne.

1 af 2 - Det er jo klart, at hun er påvirket af sin mors død, men min datter har det bedre, siger Bobby Brown. Her ses Bobbi Kristina og mor Whitney sammen til en koncert. Den 18-årige datter synger ligesom sin mor (Foto: AP)
2 af 2 18-årige Bobbi er brudt sammen efter sin mors død. (Foto: AP/Dan Steinberg)
0 kommentarer
Vis kommentarer