Whitneys mor vil have åndelig kontakt

Cissy Houston vil tilbage til hotellet, hvor Whitney blev fundet død

Hundredevis af fans har besøgt Whitney Houstons grav. Familien frygter for gravtyverie, fordi kisten er besmykket med ædelstene og guld for mere end tre millioner kroner.  Graven er nu lukket for offentligheden.(Foto: All Over Press)
Hundredevis af fans har besøgt Whitney Houstons grav. Familien frygter for gravtyverie, fordi kisten er besmykket med ædelstene og guld for mere end tre millioner kroner. Graven er nu lukket for offentligheden.(Foto: All Over Press)

Whitney Houstons mor Cissy har uafsluttede ærinder. Moren planlægger at tage på en pilgrimsrejse tilbage til sangerindens hotelværelse, hvor hun blev fundet død i badekarret den 11. februar.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hvem solgte Whitneys dødsbillede?

Ifølge sladdersitet TMZ vil moren tage tilbage til Beverly Hills hotel, værelse nummer 434, for at etablere en åndelig forbindelse med Whitney, der nu ligger i jorden i hjembyen Newark, New Jersey.

LÆS OGSÅ:

Se også: Trykker billede af død Whitney i kisten

Vil Bede
I hotelværelset har Cissy Houton planer om at bede og bruge en smule stille, eftertænksom tid i rummet. Alt sammen med henblik på at acceptere sin datters alt for tidligere død.

LÆS OGSÅ:

Se også: Frygter tyve vil plyndre Whitney Houstons grav

Whitney Houston døde 48 år gammel og blev begravet forrige lørdag. Sangerinden ligger ved siden af sin far John Russell Houston Jr.

1 af 2 Her ses Whitney og moren Cissy Houston til et arrangement i New York for to år siden. (Foto: All Over Press/ Gregory Pace)
2 af 2 Hundredevis af fans har besøgt Whitney Houstons grav. Familien frygter for gravtyverie, fordi kisten er besmykket med ædelstene og guld for mere end tre millioner kroner. Graven er nu lukket for offentligheden.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer