TV: Hun er verdens lækreste i bikini

For fræk til badedragt: Mød Sports Illustrated's nye sexede forside-model

Det populære magasin Sports Illustrated har netop sendt deres 'Swimsuit Issue 2012' på gaden, og traditionen tro er forsiden prydet med en af vorherres smukkeste skabninger.

Men hvem er hun så?

LÆS OGSÅ:

Se også: 19-årig dansk model i Sports Illustrated

Knap myndig
Jo, der er såmænd tale om den kun 19-årige amerikanske model, Kate Upton, som læsere også kunne nyde i sidste års udgave af magasinet, hvor hun blev kåret til 'Rookie of the Year'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bikini-babes i anoretiker-fri zone

I år lykkedes det så den blonde skønhed at erobre forsiden - en bedrift der i modelverdenen kan sammenlignes med at vinde 'Super Bowl'.

På stjernehimlen
Titlen som forside-pige placerer Kate Upton på stjernehimlen med berømte supermodeller som Elle Macpherson, Tyra Banks og Heidi Klum, der også har lagt figur til det berømte 'Swimsuit Issue', som kun udkommer en gang årligt.

SE OGSÅ:

Bilanmeldelser - 31. jan. 2012 - kl. 18:26 TV: Hvad er lækrest - bilen eller baben?

På forsiden er det netop udsendte magasin poserer Kate Upton i en ualmindelig lille bikini, der ikke efterlader voldsomt meget til fantasien.

Men skulle du alligevel være nysgerrig efter at se mere af den blonde bikini-babe og hendes velskabte figur, kan du klikke på videoen øverst i artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer