TV: Kevin Costners rørende farvel

Det var en tydelig rørt Kevin Costner, der lørdag tog afsked med Whitney Houston

Kevin Costner spillede sammen med Whitney Houston i filmen 'The Bodyguard' fra 1992. ( Foto: Warner Brothers)
Kevin Costner spillede sammen med Whitney Houston i filmen 'The Bodyguard' fra 1992. ( Foto: Warner Brothers)

SE UDDRAG AF TALEN HEROVER

Det var med en stor klump i halsen, Kevin Costner lørdag sagde farvel til sin tidligere kollega, Whitney Houston, ved mindeceremonien i New Hope Baptist kirken.

Under sin lange og personlige tale berettede en dybt berørt Costner om sjove episoder fra deres filmtid sammen, men han fortalte også, hvor usikker Whitney havde været under indspillingen af 'The Bodyguard'.

- Whitney, du var ikke bare god nok, du var dygtig. Du var den eneste, der kunne spille Rachel i The Bodyguard. Du var ikke bare pæn, du var så smuk, som en kvinde kan være. Nu er du væk alt for tidligt, lod det fra Kevin Costner, der ligesom de andre talere stod ved en talerbænk med Whitneys sølgrå kiste foran sig.

Han sluttede talen af med at sende Whitney afsted på sin sidste rejse.

- Af sted med dig, Whitney. Fulgt af en hær af engle op til din gud. Når du synger for ham, skal du ikke bekymre dig. Du vil være god nok.

LÆS OGSÅ: Fra begravelse til rehab

Blandt de andre gæster ved ceremonien er Stevie Wonder, Oprah Winfrey, Mariah Carey, Alicia Keys, Brandy, Mary J. Blige, Spike Lee og mange andre store stjerner.

Eksmanden Bobby Brown var også dukket op for at tage afsked, men allerede inden ceremonien begyndte, skred han fra kirken. Angiveligt fordi han ikke måtte sidde ved siden af familien Houston sammen med de ni personer, han havde med på slæb.

LÆS OGSÅ: Bobby Brown skrider fra begravelsen

0 kommentarer
Vis kommentarer