Jacksons læge: Stress slog ham ihjel

Nu fremlægger Michael Jacksons læge papirer, der skal bevise, at det var stress, der førte til stjernens død

Conrad Murray hævder nu, at Michael Jackson døde af økonomisk stress. (Foto: AP).
Conrad Murray hævder nu, at Michael Jackson døde af økonomisk stress. (Foto: AP).

Sidste år blev Michael Jacksons personlige læge, Dr. Conrad Murray, dømt for manddrab i i forbindelse med Jacksons død. Siden har Murray desperat forsøgt at bevise sin uskyld. Nu bringer han nye juridiske papirer ind i sagen.

Hjemmesiden TMZ.com har fået indsigt i papirerne, hvori Murray fastslår, at Jackson i virkeligheden døde som følge af økonomisk stress.

Murray beskriver, hvordan Jackson havde en gæld på 440 millioner dollar, cirka 2500 millioner danske kroner, og desperat havde brug for at skrive kontrakt med en af de største spillearenaer i Europa, The 02 Arena i London.

Se også: Jacksons familie dropper erstatningskrav

Ifølge papirerne var Jackson tæt på at miste alt, hvad han ejede, på grund af de store økonomiske problemer.

Alt dette betød, at Jackson led af alvorlig stress. Ikke alene skulle han kæmpe mod søvnløshed og øve til de mange koncerter, han skulle også leve op til sit superstjerne-image.

Murray forklarer også i papirerne, at The King of Pop gamblede hensynsløst med sit helbred ved selv at styre sit indtag af pillerne Propofol, der lindrer smerte og virker afslappende.

Se også: Jackson-læge appellerer domme

Men på grund af de store mængder Jackson indtog for at overkomme sin stress, var de i sidste ende ifølge Murray årsagen til hans død.

0 kommentarer
Vis kommentarer