Stop med at lave reklamer, Scarlett

Skuespillerinden Scarlett Johansson burde stoppe med at låne sit ansigt og sin krop ud til firmaer

Scarlett Johansson skal holde sig til det, hun er bedst til, mener en kollega. (Foto: AP)
Scarlett Johansson skal holde sig til det, hun er bedst til, mener en kollega. (Foto: AP)

Mens de fleste tv-seere sikkert synes, at det er et dejligt afbræk, når en reklame med skønheden Scarlett Johansson ruller over skærmen, så mener skuespilleren Tom Wilkinson, at det er en skam, at hun er med i dem.

Man skal gøre det, man er bedst til, mener han. Og Scarlett Johanssons force er skuespil, som hun bør fokusere på i stedet.

- Nogle gange har jeg lyst til at sige til skuespillere 'du burde ikke gøre det her', siger Tom Wilkinson til Bang Showbiz.

LÆS OGSÅ:Skuespil i første række
Han mener, at Scarlett Johansson spilder sit talent på at være ansigt for for eksempel Dolce & Gabbana og Moët Champagne, selvom han godt kan regne ud, at det sikkert er det økonomiske aspekt, der får hende til at takke ja.

- Jeg har lyst til at sige til hende, at det allerede er rigeligt med alle de makeup-reklamer, hun er med i. Hun er en rigtig dygtig skuespillerinde, og hun tjener sikkert rigtig mange penge på at være firmaernes ansigt udadtil.

- Hun er en god skuespillerinde, og det er det, hun gør bedst. Alt andet burde komme i anden række, siger den britiske skuespiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer