Mel Gibson takkede nej til Whitneys begravelse

Mel Gibson kom ikke til Whitney Houstons begravelse, da han havde planer med sin familie

Mel Gibson deltog ikke i Whitney Houstons begravelse, da han havde planer med familien(Foto: Mark Boster/AP)
Mel Gibson deltog ikke i Whitney Houstons begravelse, da han havde planer med familien(Foto: Mark Boster/AP)

Kirken var spækket med superstjerner som Stevie Wonder, Oprah Winfrey, Mariah Carey, Alicia Keys, Brandy og Mary J. Blige, da Whitney Houston i går blev begravet i New Hope Baptist kirken i Newark i USA.

Men det var ikke alle de inviterede megastjerner, der havde tid til at deltage i mindehøjtideligheden. Den verdensberømte skuespiller Mel Gibson valgte for eksempel at takke nej til at deltage i begravelsen, da han havde planer med sin familie, skriver TMZ.

Læs også: Bobby Brown: Derfor forlod jeg Whitneys begravelse

Forsøgte at hjælpe
Whitney Houston har som bekendt haft alvorlige misbrugsproblemer gennem store dele af sin karriere, og Mel Gibson har flere gange forsøgt at hjælpe hende, men tilsyneladende uden held. Whitney Houstons familie er meget taknemmelige for Mel Gibsons handlinger, og de ønskede derfor, at han skulle deltage i begravelsen.

Læs også: Whitney ankommet til kirken

Da Whitney Houstons alkohol- og narkotikaproblemer var på sit højeste, prøvede Mel Gibson at hjælpe hende ved at tilbringe en masse tid sammen med sangstjernen og dermed hjælpe hende med at bryde ud af sit dårlige mønster, men trods vennens opbakning var der intet at stille op.

0 kommentarer
Vis kommentarer