Houston-hotel: Gæster vil have penge retur

Det var skrækkeligt at bo på hotellet, hvor Whitney Houston døde. Derfor vil flere gæster have penge tilbage.

Flere gæster, der boede på hotellet, The Beverly Hilton Hotel, da Whitney døde, kræver nu pengene tilbage (AP Photo/Matt Sayles, File)
Flere gæster, der boede på hotellet, The Beverly Hilton Hotel, da Whitney døde, kræver nu pengene tilbage (AP Photo/Matt Sayles, File)

Flere af de gæster, der overnattede på hotellet, hvor sangstjernen Whitney Houston døde, kræver nu pengene retur. For det var ganske enkelt ubærligt at bo på hotellet, mens Houston-virvaret fandt sted, fortæller flere hotelgæster til netmediet TMZ.com.

LÆS OGSÅ:

Se også: Whitney Houston begravet i New Jersey

Der er dog ikke umiddelbart penge at hente for hotelgæsterne, lyder det fra en talsmand fra hotellet The Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills.

- På grund af de særlige omstændigheder tog The Beverly Hilton alle nødvendige forholdsregler for at beskytte familien Houstons privatliv og de gæster, der måtte have været berørt af hændelsen, siger talsmanden ifølge TMZ.com.

Verdensstjernen Whitney Houston blev fundet død i et badekar på hotellet for godt en uge siden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mel Gibson takkede nej til Whitneys begravelse

Spærret af
Netmediet har talt med flere af de gæster, der boede på samme etage som Whitney Houston, og de fortæller, at hele etagen var spærret af, hvilket gjorde deres ophold meget besværligt.

Gæsterne var afskåret fra at gå på gangen, og de skulle hele tiden vise deres nøglekort til sikkerhedspersonalet, for at bekræfte, at de rent faktisk var gæster på hotellet.

Samtidig skabte politi og redningsarbejdere en uro, der gjorde det umuligt at sove.

Hotellet er dog ikke lydhør over for klagerne.

- Hotellet havde et tæt samarbejde med politiet, og det samarbejde inkluderede at øge sikkerheden på fjerde etage for alle gæster, forklarer talsmanden.

- Hotellet beklager eventuelle ulejligheder, som er opstået efter lørdagens begivenheder, siger talsmanden videre.

LÆS OGSÅ:

Se også: Det sidste farvel til Whitney

Nedslag i pris
De hotelgæster, der har bedt om at få deres betaling retur eller et nedslag i prisen, er af hotellet blevet bedt om at udfylde en formel klage.

Whitney Houston befandt sig på hotellet, fordi hun skulle deltage i en Grammy-fest.

Dødsårsagen er endnu ikke fastlagt.

1 af 3 Whitney hviler nu ved siden af sin far. Whitneys død har skabt røre på Beverly Hilton Hotel (AP Photo/Beth DeFalco)
2 af 3 Stewie Wonder var en af de kendisser, som deltog i Whitney Houstons begravelse in Newark, lørdag den februar 18. (AP Photo/Mel Evans)
3 af 3 Flere gæster, der boede på hotellet, The Beverly Hilton Hotel, da Whitney døde, kræver nu pengene tilbage (AP Photo/Matt Sayles, File)
0 kommentarer
Vis kommentarer