Denzel Washington er ingen stjerne hjemme

Denzel Washingtons børn er ikke synderligt imponerede af deres fars Hollywood-karriere

Denzel Washington er ingen superstjerne, hvis man spørger hans børn. (Foto: John McConnico/AP)
Denzel Washington er ingen superstjerne, hvis man spørger hans børn. (Foto: John McConnico/AP)

Når de sidder omkring spisebordet hjemme hos Denzel Washington, er det ikke stjernen, der er i fokus. Hans børn går ikke op i, at deres far er en berømt skuespiller.

- Jeg er på ingen måde stjernen derhjemme. Jeg går selv ud med skraldet, fortæller Denzel Washington til det britiske tv-program 'Daybreak'.

Ikke noget særligt
Superstjernen fra 'The Bone Collecter' og 'Training Day' forstår ikke, hvorfor han bliver kaldt legendarisk, når han giver interviews.

- Er jeg legendarisk? Skal jeg stoppe op, hver gang jeg går forbi et spejl og sige 'du er en legende' til mig selv?, spøger Hollywood-skuespilleren, der ikke mener, han er noget særligt.

Denzel fortæller, at hans fire børn ser mere op til hinanden end til ham. Der er mere pres for at klare sig godt fra deres søskende end fra deres berømte far.

- Min yngste søn beundrer sin storebror, der spiller professionel amerikansk fodbold, og sin storesøster der er uddannet fra Yale, fortæller Denzel Washington.

Ingen tjenestefolk
'Deja Vu'-stjernen fører et helt normalt liv. Han har hverken ansatte i hjemmet eller filmstjernenykker. Hans børn skal have en opvækst, der er så normal som muligt.

- De er vant til, at deres far er skuespiller. Det er mit job, og hvad så?, spørger den ydmyge stjerne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Denzel Washington fik blåt øje af kollega

0 kommentarer
Vis kommentarer