Whitney ankommet til kirken

Kisten med sangerinden er netop ankommet til kirken

Her bliver Whitney Houstons kiste båret ind i kirken. (Foto: AP)
Her bliver Whitney Houstons kiste båret ind i kirken. (Foto: AP)

Whitney Houstons kiste er blevet båret ind i New Hope Baptist kirken i Newark, og de prominente gæster forventes snart at dukke op for at sige det sidste farvel.

Timer før ceremonien har politiet afspærret alle tilstødende gader, og en kæmpe skare af fans er mødt op for at følge ceremonien, der bliver vist på storskærme ude foran kirken. De mange fans, der har stået og ventet i timevis, har også lavet et improviseret mindemærke af balloner og blomster foran kirken.

Whitney Houston bliver mindet i den kirke, hun selv sang i, da hun var barn.

LÆS OGSÅ: Frygter kaos ved Whitneys begravelse

Til selve ceremonien, man kan følge live på eb.dk fra kl.18.00 i dag, vil der komme 1500 inviterede gæster, og stjernerne står nærmest i kø for at vise den sidste respekt for den afdøde sangerinde.

Blandt mange forventes det, at Alicia Keys, Bill Cosy, Beyoncé og Oprah vil møde op, og derudover skal både Aretha Franklin og Steve Wonder synge i den tætpakkede kirke.

Uvished om dødsårsagen
Whitney Houston blev fundet død på et værelse på hotellet Beverly Hilton i Los Angeles for præcis en uge siden. Dødsårsagen er endnu uvis. Mange spekulationer går dog på, om hun kan have taget en overdosis, men dette afviser en af de læger, der skal være med til at fastslå den præcise årsag til hendes død. Der kan gå helt op mod en måned, før familie og fans får vished om sangerindens død.

LÆS OGSÅ: Fra begravelse til rehab

1 af 3 En kæmpe skare af fans har lavet en mindevæg ved kirken. (Foto: AP)
2 af 3 Whitneys kiste ankommer til kirken. ( Foto: AP)
3 af 3 Her bliver Whitney Houstons kiste båret ind i kirken. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer