Whitney forudså sin egen død

Whitney Houston talte ifølge sine venner meget om Jesus lige før sin død - og hun følte, at enden var nær

- Han er bare så cool. Jeg vil meget gerne se ham Jesus, sagde Whitney Houston kort før sin død. (Foto: AP)
- Han er bare så cool. Jeg vil meget gerne se ham Jesus, sagde Whitney Houston kort før sin død. (Foto: AP)

Flere af Whitney Houstons venner har til TMZ fortalt, at Whitney Houston i sine sidste dage gav udtryk for, 'at hun meget gerne ville se Jesus'. Vennerne påstår også, at Whitney følte, at enden var nær.

LÆS OGSÅ:

Billedet her er taget kort efter at Whitney Houstons lig er blevet fjernet fra hotelværelset. Det viser resterne af popstjernens sidste måltid - en hamburger med pomfritter - skyllet ned med champagne og en Heineken øl. Se flere billeder i dagens trykte udgave af Ekstra Bladet. (Foto: All Over Press/Splash news). Intl. kendte - 15. feb. 2012 - kl. 19:21 Whitneys sidste måltid

TMZ skriver, at Whitney Houston citerede biblen, sang salmer og indledte lange samtaler om Jesus samt livet efter døden med sine venner og sine familiemedlemmer.

Ville se Jesus
Dagen efter at Whitney i fredags sang nummeret 'Yes Jesus Loves Me' på Tru Nightclub i Hollywood, fortalte hun til en af sine venner: Jeg skal meget snart se Jesus. Jeg ønsker at se Jesus.

Næste morgen, kun få timer før sin død, diskuterede Whitney et afsnit i bibelen omkring Johannes Døberen og Jesus, og Whitney brød ud i et stort smil og sagde: Han er bare så cool. Jeg vil meget gerne se ham Jesus.

LÆS OGSÅ:

Se også: Whitneys dødsværelse lejet ud igen

En anden kilde fortæller til TMZ, at Whitney sagde, 'at hun følte, at hendes tid var kommet, og hun mente, at det var vigtigt at bede til Gud så ofte som muligt'.

0 kommentarer
Vis kommentarer