Frygter kaos ved Whitneys begravelse

Flere gader bliver spærret af i et forsøg på at undgå kaos ved Whitney Houstons begravelse lørdag

Whitneys begravelse er arrangeret på kort tid og kan meget vel gå hen og bliev en kaotisk begivenhed. (Foto: AP)
Whitneys begravelse er arrangeret på kort tid og kan meget vel gå hen og bliev en kaotisk begivenhed. (Foto: AP)


Se også: Oprah til Whitneys begravelseSe også: Bobby Brown inviteret i sidste øjeblik

Politiet i den amerikanske storby Newark frygter kaotiske scener, når popdivaen Whitney Houston i morgen skal begraves fra sin barndoms kirke.

Derfor blev det i aftes meddelt, at kvarteret vil blive spærret af i nogle gaders afstand fra New Hope Baptist Church, hvor ceremonien starter lørdag middag amerikansk østkysttid – kl. 18.00 i Danmark.

Bliv hjemme og se tv
Tusinder af Whitney Houstons mange fans ventes alligevel at strømme til området, selv om Newarks politichef, Samuel DeMaio, opfordrer dem til at blive hjemme og følge begravelsen på tv. Det hele sendes live på flere landsdækkende tv-kanaler i USA.

Politibossen siger samtidig til nysgerrige og sørgende, at der ikke bliver nogen kørsel i kortege til kirken fra bedemandsfirmaet, hvor Whitneys kiste står.

Ifølge AP har New Hope Baptist Church plads til 1500 personer. Alle er inviteret personligt af Whitneys Houstons familie.

Flager på halv
Blandt dem er den afdøde stjernes kolleger, koryfæerne Aretha Franklin og Steve Wonder, der begge vil synge i kirken, oplyser familien.

Også en af de sorte Amerikas mest respekterede skikkelser, præsten og borgerretsforkæmperen Jesse Jackson møder frem.

New Jerseys guvernør Chris Christie har beordret, at der flages på halv fra alle offentlige bygninger for at mindes delstatens berømte datter. Det sker trods protester fra bloggere, som mener, at denne ære kun skal vises amerikanske soldater, der er faldet i kamp.

Se også: Bobby Brown inviteret i sidste øjeblik

0 kommentarer
Vis kommentarer