Victoria Beckham gik ned med stress

Inden jul blev presset for meget for den 37-årige designer og fuldtidsmor, der måtte lægge sig syg med stress

Victoria Beckham blev ramt af stress kort før jul. (Foto: AP/Matt Sayles).
Victoria Beckham blev ramt af stress kort før jul. (Foto: AP/Matt Sayles).

Når man har fire børn, en tøjkollektion på vej og er gift med en stor fodboldstjerne, kan presset godt blive for stort. Det måtte Victoria Beckham sande, da hun kort før jul blev syg efter at have arbejdet for hårdt.

Victoria Beckham blev mor til sit fjerde barn, en datter, i juli, men vendte hurtigt tilbage til jobbet som designer for at færdiggøre sin næste kollektion, og det slog hende ud.

- Jeg bliver ellers sjældent syg, fortæller Victoria Beckham til Now Magazine.

Hun var ikke i tvivl om, at det var stress, da hun kort før jul vågnede med en infektion i hals og bryst.

Lille Harper har allerede tillært sig visse stjerne-manerer. (Foto: HAYLEY WEBB/Splash News/All Over) Intl. kendte - 14. feb. 2012 - kl. 14:26 Beckhams frækkert med stjerne-manerer

Med hendes mand, fodboldspiller David Beckham, i Los Angeles og designerjobbet i London kunne Victoria, mor til Brooklyn på 12 år, Romeo på 8, Cruz på 6 og lille Harper, tydeligt mærke presset.

Den stressede tilværelse indhentede kort før jul designeren, som måtte bide i det sure æble og lægge sig syg.

Se også: Victoria viser hud og fantastisk figur efter fødslen

- Jeg nåede til et punkt lige før jul, hvor jeg ikke var sikker på, om jeg kunne klare det hele, fortæller Victoria Beckham.

Heldigvis for den tidligere Spice Girl blev hun først syg natten efter sin sidste arbejdsdag i London. Hun nåede at færdiggøre sin kollektion, der blev vist til modeugen i New York i sidste weekend.

0 kommentarer
Vis kommentarer