TV: Bobby Brown i håndgemæng med fotografer

Der opstod tumult, da afdøde Whitney Houstons eksmand ankom til Los Angeles lufthavn LAX

En tydeligt berørt Bobby Brown ankom søndag til Los Angeles. Her kom han i tumult med paparazzi-fotografer. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
En tydeligt berørt Bobby Brown ankom søndag til Los Angeles. Her kom han i tumult med paparazzi-fotografer. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Turbulens har længe været en del af Bobby Browns liv.

Så da sangeren, der var gift med Whitney Houston i 15 år, ankom i aftes til Los Angeles til et massivt opbud af paparazzi-fotografer, opstod der tumult mellem fotografer, Bobby Brown og hans sikkerhedsfolk.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bobby: Jeg elsker dig Whitney

Brown erklærede lørdag sin kærlighed til ekskonen, da han havde modtaget nyheden om Whitney Houstons død, kort før han skulle på scenen i Memphis.

- For det første, så vil jeg fortælle dig, at jeg elsker dig, sagde soulsangeren fra scenen foran et næsten 7500 publikummer.

- For det andet, så vil jeg gerne sige, jeg elsker dig, Whitney. Det sværeste for mig er at træde op på scenen, sagde sangeren desuden.

Slog ud efter fotografer
Søndag ankom Brown, der af mange har fået skylden for Whitney Houstons deroute, så til Los Angeles.

I lufthavnen ventede over 50 fotografer, der ville have et billede af Brown. De hidsige fotografer blev holdt væk af Browns sikkerhedsfolk, men flere kom alligevel i nærkontakt med sangeren, der kvitterede flere gange ved at slå ud efter dem.

SE TUMULTEN DA BOBBY BROWN ANKOM TIL LAX I TV-INDSLAGET OVER ARTIKLEN

0 kommentarer
Vis kommentarer