Kom til Oscarfest som Steven Tylers date

Aerosmith-frontmanden Steven Tyler er klar til at tage en date med til Elton Johns Oscarfest

For 140.000 danske kroner kan man komme til fest med Steven Tyler. Men så er alt også betalt hele aftenen. (Foto: All Over Press)
For 140.000 danske kroner kan man komme til fest med Steven Tyler. Men så er alt også betalt hele aftenen. (Foto: All Over Press)

Hvis du er gavmild, så er Steven Tyler fra rockbandet Aerosmith det også. For hvis du er villig til at betale omtrent 140.000 danske kroner, så får du til gengæld en aften i byen med Steven Tyler med alt betalt. Og det er ikke en hvilken som helst aften.

Rocksangeren tilbyder nemlig, at man kan få lov at komme med som hans date, når den legendariske sanger Elton John holder en overdådig Oscar-fest i Hollywood.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se Steven Tylers unge sexede forlovede

Steven Tyler har sat invitationen på auktion og håber nu, at buddene vil strømme ind. Den forventes at kunne indbringe omkring 25.000 dollar, hvilket svarer til 140.000 danske kroner.

Men for de penge får man til gengæld en oplevelse, der er værd at skrive hjem om.

Man får nemlig ikke bare lov at sidde med til bords med alle de kendte, der er inviteret til Elton Johns fest. Den celebre stjernekok Cat Cora står for en udvalgt menu, og rockbandet Foster The People giver en koncert. Selvfølgelig er der også masser af drinks.

Pengene, invitationen indbringer, går til Elton Johns aids fond.

LÆS OGSÅ:

Se også: Forslået Steven Tyler: Jeg var ikke skæv

0 kommentarer
Vis kommentarer