Whitney var på tale som X Factor-dommer

Simon Cowell, der står bag 'X Factor', afslører, at Whitney Houston muligvis skulle have været 'X Factor'-dommer

Whitney Houston ville have været den ultimative mentor for de amerikanske 'X Factor'-talenter, mener Simon Cowell. (Foto: AP)
Whitney Houston ville have været den ultimative mentor for de amerikanske 'X Factor'-talenter, mener Simon Cowell. (Foto: AP)

Når folkene bag det amerikanske 'X Factor' i dag mødes for at diskutere, hvem der skal sidde i dette års dommerpanel, er der et navn, de må strege fra listen af mulige kandidater.

Sangerinden Whitney Houston, der døde i weekenden, var nemlig på tale som dommer og mentor i det populære underholdningsprogram.

LÆS OGSÅ:

Se også: Simon Cowell: Det viser hvad showbiz kan gøre

'X Factor'-bagmanden Simon Cowell fortæller i et interview med Piers Morgan, at rygterne længe havde svirret om, at sangerinden meget gerne ville have en tjans i programmet, hvor folk som Nicole Scherzinger fra Pussycat Dolls og Paula Abdul også har været dommere.

Den ultimative mentor
Derfor var hun med på listen over de navne, som de i dag, mandag, sætter sig ned for at diskutere.

- Ironisk nok skal vi mødes mandag, og selvfølgelig var ét af de navne, som vi skulle diskutere som mulig mentor i den nye serie af X Factor, Whitney Houston, siger Simon Cowell til Piers Morgan ifølge The Hollywood Reporter.

- Hvis jeg havde valget, så ville jeg meget gerne tage hende under mine vinger, for hun ville være den mest ultimative mentor for enhver deltager i programmet, siger Simon Cowell.

Whitney Houston optrådte i 2009 i det engelske 'X Factor'.

0 kommentarer
Vis kommentarer