Houstons familie får udleveret lig

Efter obduktionen kan familien få udleveret Whitney Houstons lig. Det er uklart, hvad der slog sangeren ihjel

Whitney Houston blev kun 48 år gammel. (Foto: AP/Mark J. Terrill).
Whitney Houston blev kun 48 år gammel. (Foto: AP/Mark J. Terrill).

Den afdøde popstjerne Whitney Houstons lig kan blive udleveret til hendes nærmeste pårørende i løbet af de næste par dage, siger en talsmand for retsmedicinerne i Los Angeles ifølge nyhedsbureauet AFP.

Det står klart, efter at obduktionen blev foretaget søndag.

Det er stadig uklart, hvad der slog sangerinden ihjel natten til søndag dansk tid.

Se også: Medie: Fire slags medicin ved Whitneys dødsleje

Obduktionen af den verdenskendte popstjerne har nemlig ikke givet et så klart svar, at retsmedicinerne har været i stand til at fastslå dødsårsagen.

Whitney Houston blev fundet død på sit hotelværelse i Beverly Hills, og retsmedicinere bekræfter, at popstjernen blev fundet i et badekar.

På en pressekonference i Los Angeles vil en talsmand for retsmedicinerne dog ikke kommentere rygter om, at Houston skulle være druknet i badekarret på grund af en overdosis af medicin, stoffer eller alkohol.

Se også: Whitney var på tale som X Factor-dommer

- Jeg vil ikke kommentere, om der blev fundet nogen form for medikamenter. Jeg kan bare sige, at hun blev fundet i badekarret, siger talsmanden Ed Winter.

Han tilføjer, at der skal flere test til, før retsmedicinerne kan fastslå, hvad der slog sangerinden ihjel. Det drejer sig om såkaldte toksikologiske test, der kan tage mellem seks og otte uger at gennemføre.

Whitney Houston var på hotellet Beverly Hilton Hotel for at deltage i en Grammy-optaktsmiddag.

Mere og mere tyder på, at Whitney døde af en uheldig kombination af receptpligtig medicin. (Foto: colourpress.com) Intl. kendte - 13. feb. 2012 - kl. 12:48 Whitneys familie afslører: Det var en overdosis

Den årlige Grammy-fest blev afholdt natten til mandag dansk tid, og her blev den afdøde sangerinde hyldet. Blandt andet af Oscar-vinderen Jennifer Hudson, som gav sin version af Houstons kæmpehit fra 1992 'I Will Always Love You'.

Houston vandt sin første Grammy i 1985 for sangen 'Saving All My Love for You'.

Igennem de senere år har Whitney Houston mest været i medierne på grund af et massivt stofmisbrug og det turbulente forhold til sangeren Bobby Brown, som hun har datteren Bobbi Kristina med. Forholdet endte med en skilsmisse i 2007.

0 kommentarer
Vis kommentarer