Syg Demi vejer under 45 kg

Demi Moore har fået forbud mod at se sin vægt, mens hun er indlagt for at få styr på sin spiseforstyrrelse og sit misbrug

Demi Moore slipper for at blive tvunget til at spise. (Foto: AP)
Demi Moore slipper for at blive tvunget til at spise. (Foto: AP)

Lægerne på den fashionable afvænningsklinik Cirque Lodge i Utah tager håndfaste midler i brug for at få lidt sul tilbage på 49-årige Demi Moores afpillede krop.

’GI Jane’-stjernen er lige nu indlagt til behandling for både spiseforstyrrelse og afhængighed af receptpligtig medicin.

LÆS OGSÅ:

Se også: Demi Moore på afvænning

Og for at den syge stjerne, der siges at veje under 45 kilo, ikke skal fokusere på sin egen størrelse, har hun nu fået forbud mod selv at hoppe på vægten, ligesom hun skal stå med ryggen til, når hun bliver vejet.

- Det er helt normal praksis på Cirque, at patienter, der bliver behandlet for spisforstyrrelser, ikke må se, hvor meget de vejer, når de går på vægten, siger en kilde til RadarOnline.com.

- De bliver vejet hver dag, nogle gange flere gange om dagen for at sikre sig, at de ikke taber sig, mens de er i behandling. Lægerne vil ikke have, at patienterne fokuserer på deres vægt.

Indlagt 60 dage
Den snart 50-årige skuespiller slipper ifølge kilden for at blive tvangsfodret eller presset til at spise. I stedet forsøger behandlerne at skabe tryghed for hende.

Det gik for alvor galt, da Hollywood-stjernen søgte skilsmisse fra sin mand, Ashton Kutcher, der havde været hende utro.

LÆS OGSÅ:

Se også: Demi Moore skræmmende tynd

- Folk siger, at Demi bare skulle tage at spise noget. Hvis det var så let, så gjorde hun det. Anoreksi er en meget alvorlig sygdom, og behandlingen kan tage tre måneder, før der begynder at ske fremskridt med en patient, siger kilden, der mener at vide, at Demi skal være på Cirque i 60 dage.

Her må hun angiveligt ikke have kontakt med omverdenen de første uger. Først når der sker fremskridt, må hun have adgang til en mobil.

1 af 2 Men det er ikke et luksusophold med frie tøjler, den syletynde kvinde er på. (Foto: AP)
2 af 2 Demi Moore slipper for at blive tvunget til at spise. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer